9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Zelenszkij tanácsadója: Putyin odaígérte Ukrajnát Orbán Viktornak.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Sorra hozzák a médiák és a Facebook-oldalak a hírt, itt és itt és itt  valamint számtalan oldalon lehet megtalálni..

Orbán Viktor Tusnádfürdőn elmondott beszéde után egy nappal, július 24-én Mark Feigin, Volodimir Zelenszkij elnök tanácsadója, politikai hírmagyarázó azt állította: Vlagyimir Putyin orosz elnök Orbán Viktor miniszterelnöknek megígérte, hogy Ukrajna katonai meghódítása után Kárpátalját átengedi Magyarországnak. Az ukrán 24-es csatornának nyilatkozó, s magyar kormányfő beszédét kommentáló Mark Feigin „emberjogi aktivista” korábban az orosz Állami Duma alelnöke volt.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Mark Feigin szerint Putyin azért ígérte oda a magyar miniszterelnöknek Kárpátalját, hogy Magyarország az Európai Unióban minden rendelkezésére álló eszközzel igyekezzen meggátolni a háború megindítása miatt Moszkvára kirótt szankciókat.

Mark Feigin szerint ezzel a háttéralkuval magyarázhatók Orbán Viktor Tusnádfürdőn elhangzott „botrányos kijelentései”.

Feigin azt is állította, hogy a magyar hatóságok továbbra is kétszínű játékot folytatnak Oroszországgal. Ebbe illik bele az is, hogy Szijjártó Péter magyar külügyminiszter nemrégiben további 700 millió köbméter gázt kért Szergej Lavrov orosz külügyminisztertől. Vagy az is, hogy Orbán Viktor állítása szerint az Oroszország elleni szankciók megölhetik az európai gazdaságot – állította a 24-es csatornának adott interjúban Feigin.

De ki ez a Mark Feigin, Zelenleszkij tanácsadója? Mark Mihajlovics Feigin (51) az egykori Kujbisev (ma: Számára) városában született, s régebben azzal szokott dicsekedni, hogy apai részről leszármazottja Gerasim Grigorjevics Feigin költőnek, a Komszomol megalapítójának.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Eredeti foglalkozását tekintve ügyvéd, s amíg 2018-ban az Orosz Ügyvédi Kamara különféle visszaélések miatt el nem tiltotta a jogászi fogalakozás űzésétől.

2021 januárjában Feigin nem kevesebbet állított, mint azt, hogy Putyin elnök utasítására az orosz titkosszolgálat szervezte meg Donald Trump híveit a washingtoni Capitolium elfoglalására…

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...

Szellemvárosként pusztul Hajmáskér egykori csodája

Hajmáskér arculatának bő egy évszázada meghatározó eleme egy impozáns épülettömb. A hajdani tüzérségi laktanya kastélyszerű parancsnoki épülete és...

Március 4-e az Elhízás elleni világnap: A bélflóra lehet a fogyókúra titkos fegyvere!

Ez lehet a hatékony testcsúlykontroll alapja a gyógyszerész szerint.. Március 4-én az Elhízás elleni világnapon a figyelem középpontjában az...

Bár a háború megnyeréséhez nem vitte sokkal közelebb, Avgyijivka februári elfoglalása fontos hadműveleti siker volt az orosz hadsereg számára.

Ennek nyomán ugyanis hátrébb szorult az ukrán tüzérség, az oroszok szabadabban, hatékonyabban használhatják a Doneck városa körüli sűrű...