Zelenszkij a koronavírus-járványhoz hasonlította az Ukrajnában zajló orosz inváziót

Dátum:

Az ukrán hadsereg egyelőre nem hátrált meg a Szeverodonyeckben, de Oroszország folyamatos légicsapásokkal nehezíti a védők dolgát.

A koronavírus-járványhoz hasonlította az Ukrajnában zajló orosz inváziót Volodimir Zelenszkij ukrán elnök, aki a külföldről kapott fegyvereket és az oroszokkal szemben bevezetett szankciókat a betegséget kordában tartó vakcinákkal azonosította.

Az ukrán elnök ismét segítséget kért a nyugati országoktól, mert elmondása szerint  az ukrán hadsereg haldoklik a csatatéren”.

Zelenszkij arra figyelmeztetett, hogy a Szeverodonyeckért folytatott harc eldöntheti az egész Donbász sorsát – adta hírül a Guardian.

Az ukrán hadsereg egyelőre nem hátrált meg a városban, de Oroszország folyamatos légicsapásokkal nehezíti a védők dolgát.

mti, mandiner

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Megosztás:

weblap4u banner

Népszerű

További hasonló
Related