13.9 C
Budapest
2022. október. 3. hétfő

Zelenszkij a béketárgyalásokról: Zelenszkij hangsúlyozta azt is, hogy abban az esetben sem lehet folytatni a tárgyalásokat, ha megölik az oroszok a hadifoglyokat.. – Szólj hozzá!

Dátum:

Megosztás:

Zelenszkij elárulta a legfontosabb feltételeit az oroszokkal való tárgyalásoknak

Volodimir Zelenszkij egyértelműen megfogalmazta, mihez köthető, hogy béketárgyalásba kezdjenek Vlagyimir Putyinnal.

Zelenszkij elmondta, hogy a tárgyalások egészen addig nem fognak haladni, ameddig Putyin seregei vissza nem vonulnak egészen a Donyecki és Luhanszki Népköztársaságok területére – idézte a Chatham House londoni think-tanknek adott interjúját a Newsweek.

„Engem az ukrán nép Ukrajna elnökének választott, nem valami mini-Ukrajnáénak. Ez egy lényeges elem és szeretném, ha rájönnénk, hogy bizonyos megállapodások kellenek a tárgyalásokhoz, hogy az öldöklés abbamaradjon”

Zelenszkij kijelentette, hogy fel kell használni a diplomáciai csatornákat annak érdekében, hogy visszaszerezzék az oroszok által megszállt területeket, illetve jelezte, hogy az oroszoknak vissza kell térni az invázió előtti határokhoz:

„Vissza kell vonulniuk a kontaktvonal mögé, az összes csapatot ki kell vonni. Ebben a helyzetben már meg tudnánk tárgyalni normálisan a dolgokat. Mondaniuk kell valamit a csapatkivonásról, azután kel elkezdenünk beszélni”

„Képletesen szólva, bár minden hidunkat elpusztították, nem minden híd lett felégetve” – fogalmazott Zelenszkij, arra utalva, hogy bár nagyon elfajult a háború, szerinte még mindig van lehetőség a diplomáciára.

Zelenszkij hangsúlyozta azt is, hogy abban az esetben sem lehet folytatni a tárgyalásokat, ha megölik az oroszok a hadifoglyokat, így ugyanis nem lehetne fogolycserét végrehajtani. Mint mondta, ha ez történik, nem nagyon lehet már tárgyalásokat folytatni.

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket!

Hirmagazin.eu

Newsweek

liner

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...