21.7 C
Budapest
2022. július. 7. csütörtök

Zavarba ejtően viselkedtek, de ez őket cseppet sem zavarta

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 04 28 171205
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 04. 28. 15:40:00

Igazán kínos nézni, ahogyan a sztárpár táncra perdül, azt hittük, több ritmusérzékük van…
Mindenki rendelkezik egyfajta mozgáskultúrával, úgy látszik, ebből a szempontból is egymásnak teremtették Mila Kunist és kedvesét, Ashton Kutchert. A páros olyan borzasztóan táncol, hogy csak fél szemmel tudtuk végignézni a videót, ami róluk készült a Stagecoach Country Music fesztiválon. Persze valahol megmosolyogtató, hogy ennyire fesztelenül próbálták magukat átadni a zenének, hiába, a hírnévvel nem jár együtt a ritmusérzék.

Ashton Kutcher és Mila Kunis. (Fotó: Sipa USA) Ashton Kutcher és Mila Kunis. (Fotó: Sipa USA)

Ashton és Mila szerelése semmiben nem különbözött a vidéki párokétól, azonban feltűnően kínos táncukkal minden környező countryzene-rajongó felismerte, kik bohóckodnak mellettük. Hiába a westernkalap, a résztvevők hamar kiszúrták, hogy a két híresség is örömmel énekli az előadókkal a dalokat, valamint egyedi táncmozdulataikat is szívesen mutatták be a táncparketten.

Az újdonsült szülőknek most aztán sikerült minőségi időt együtt tölteniük, hiszen mióta megszületett első gyermekük, teljesen felborult a szerelmesek napirendje. Ashton tudta, hogy párja jól fogja magát érezni a fesztiválon, hiszen a Bérgyilkosék sztárja évről évre visszatér a koncertsorozatra.

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Segítség! A barátnőm azt hiszi, ahányszor maszturbál, meghal egy kiscica (18+)

Beteges nézetekkel tömték tele a lány fejét, aki ezért szorong párjának érintésétől. Egy Daily Star-olvasó bizarr történettel és problémával fordult...

Botrány! Szeméthegy Tamásiban: Olaszországból érkezett a több ezer m3 szemét, aztán ittragadt..

Lassan apad az Olaszországból behozott szeméthegy Tamásiban, bőven van még mit elhordani – tapasztalta meg a Blikk munkatársa...

Kinek volt nagy üzlet? Kiderült, ki profitált a legtöbbet a Kulcsár Edina-Csuti-G.w.M-Melanie szerelmi konfliktusból

Az életben mindennek magvan az ára, az szerelemnek is. Hogy Kulcsár Edina és párja kapcsolata mibe kerül mind...

Újra elindult a nyomozás: kihallgatta a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, felszakadtak a régi sebek

Solymár – Kedden hallgatta ki újra a rendőrség Babicsek Bernát szüleit, akiket megviselt a vallomástétel, ugyanis újra kellett...
facebook