22.2 C
Budapest
2022. május. 25. szerda

Zavarba ejtően viselkedtek, de ez őket cseppet sem zavarta

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 04 28 171205
Forrás: dailymail.co.uk | 2015. 04. 28. 15:40:00

Igazán kínos nézni, ahogyan a sztárpár táncra perdül, azt hittük, több ritmusérzékük van…
Mindenki rendelkezik egyfajta mozgáskultúrával, úgy látszik, ebből a szempontból is egymásnak teremtették Mila Kunist és kedvesét, Ashton Kutchert. A páros olyan borzasztóan táncol, hogy csak fél szemmel tudtuk végignézni a videót, ami róluk készült a Stagecoach Country Music fesztiválon. Persze valahol megmosolyogtató, hogy ennyire fesztelenül próbálták magukat átadni a zenének, hiába, a hírnévvel nem jár együtt a ritmusérzék.

Ashton Kutcher és Mila Kunis. (Fotó: Sipa USA) Ashton Kutcher és Mila Kunis. (Fotó: Sipa USA)

Ashton és Mila szerelése semmiben nem különbözött a vidéki párokétól, azonban feltűnően kínos táncukkal minden környező countryzene-rajongó felismerte, kik bohóckodnak mellettük. Hiába a westernkalap, a résztvevők hamar kiszúrták, hogy a két híresség is örömmel énekli az előadókkal a dalokat, valamint egyedi táncmozdulataikat is szívesen mutatták be a táncparketten.

Az újdonsült szülőknek most aztán sikerült minőségi időt együtt tölteniük, hiszen mióta megszületett első gyermekük, teljesen felborult a szerelmesek napirendje. Ashton tudta, hogy párja jól fogja magát érezni a fesztiválon, hiszen a Bérgyilkosék sztárja évről évre visszatér a koncertsorozatra.

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner

Kapcsolódó hírek

“Szeretem az illatát és a fogsorát”: Állítja a 31 éves férfi, aki egy 90 éves nőbe szeretett bele

Van, aki a szőkékre bukik míg mások a barnákra. Valakinek az érettebb nők tetszenek, míg másoknak a fiatalabbak. Mindenkinek...

Elfogadta az Országgyűlés az alaptörvény tizedik módosítását

Az új szabály lehetővé teszi, hogy a kormány veszélyhelyzetet hirdessen a szomszédos országban fennálló fegyveres konfliktus, háborús helyzet vagy...

Bűnösnek vallotta magát a macskáját megkínzó francia focista – megrázó képek

Súlyos börtönbüntetést is kaphat az a francia focista, akiről kiszivárgott egy videó arról, hogyan kegyetlenkedik a macskájával. Megrázó képek...

Krízisállapot: Megroppantak az ukrán kikötők, egyszerre száz hajó rekedt a Dunán

Torlódnak a hajók a Duna torkolatánál: hajók tucatjai napokig várakoznak a szulinai határátkelő előtt a Fekete-tengeren, mivel a...