32.1 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Zalatnay Sarolta: Nem gyűlölöm a baloldaliakat..

Dátum:

Megosztás:

Bár ő jobboldalinak vallja magát, nem gyűlöli baloldali művésztársait sem – hangzik el a Hír TV Magánterület című műsorában. 

A vasárnap délután képernyőre kerülő adásban az énekesnő arról beszél, hogy jobboldalinak tartja magát. Szerinte emiatt sokszor negatívan ítélik meg, pedig ő sose bántott másokat a politikai hovatartozásuk, világnézetük miatt.

Soha nem gyűlölködtem azért, mert bárkiről megtudtam, hogy mondjuk baloldali. Az az ő dolga, attól még jó zenész, jó színész

– fogalmazott.

Zalatnay Sarolta a műsorban kitér arra is, hogy az Emberi Erőforrások Minisztériumától nem azért kapta a neki megítélt tízmilliós, valamint két és fél milliós támogatást, mert szeptemberben aláírta a Stop Gyurcsány! Stop Karácsony! petíciót.

Úgy érzem, ötvenöt évnyi művészi munka után ez nem olyan rettenetes nagy dolog

– mondta ezzel kapcsolatban.

A műsorban az énekesnő arról beszélt még, hogy „mindig halál büszke volt” a magyarságára és arra, hogy a nemzetet képviselheti. Az adásban ezenkívül szóba került az is, hogy miként kérte meg a kezét Maurice Gibb, a Bee Gees frontembere, és hogy melyik James Bond-film betétdalának eléneklésére kapott felkérést korábban.

BorsOnline

index

hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Pedáns vagy kényszerbeteg, aki állandóan takarít?

A rendet és a tisztaságot mindenki, ám az utat, ami elvezet odáig, csak nagyon kevesen szeretik, sőt a...

Mit tegyünk, ha az idegeskedés miatt fáj a gyomrunk?

A gyomorfájdalom több ok miatt is kialakulhat. A fájdalmat kiválthatják vírusfertőzések, savas reflux, de gyomorfekély is állhat a...

Féltékenység, pénz, megcsalás – ezek a szakításhoz vezető leggyakoribb indokok

A kapcsolatok gyakran ugyanazokon a problémákon csúsznak el. Ilyen a pénz, az elköteleződés kérdése vagy a kommunikáció hiánya....

Eddig ezt cm-ben nem tudták túlszárnyalni, 230 cm és 82 kg-os, kapitális harcsa..

Óriás harcsát fogtak a gyomaendrődi Sirató-holtágon még két éve, de azóta sem fogott Magyarországon senki ilyen hosszú hatcsát.. Kétszázharminc...
facebook