14.7 C
Budapest
2023. március. 20. hétfő

Zalatnay Sarolta és Révész Sándor: „Kívánom, hogy a kapcsolatunk karmikus legyen”

Dátum:

Megosztás:

A zenész felesége értesítette Zalatnay Saroltát, hogy volt férje stroke-kal kórházba került.

Bár három éve alig beszéltek, Cini úgy érzi, a kapcsolatuk örökké tart Révész Sándorral. Szerencsére jó híreket kapott. „Nagyon megijedtem, és felzaklatott a hír. Rögtön imádkozni kezdtem. Nem túlzás azt gondolnom, hogy az én életem akkor kerek, ha Sanyi jól van – vallja be az énekesnő.

És egy pillanatra elmélázik, milyenek voltak fiatalon… – Hatalmas szerelem volt a részemről, de szerintem Sanyiéról is. Boldog, nagyon boldog évek voltak. Szétszedték a nők, engem is a pasik, sok volt a csábítás, de mi valahogy mégis jók voltunk együtt és egymáshoz. A környezetünk is azt látta, hogy passzolunk, úgyhogy, ’miért ne?’ alapon házasodtunk össze. Jó is volt, csak még nagyon kölykök voltunk – én 27, ő 21 –, úgyhogy vége lett. Én azóta is jó szívvel gondolok Sanyira. Kívánom és remélem, hogy a kapcsolatunk karmikus legyen. Hogy a reinkarnáció során még találkozzunk egy következő életben, és közel legyünk egymáshoz. Ez minden szerettemre, szerelmemre igaz, de rá kiváltképp, mert az a szerelem mindennél erősebb volt.”

Cini
1975-ben házasodtak össze (Fotó: Smagpictures)

Mit üzenhet a stroke?

Révész Sándor is spirituális érdeklődésű. Mestere Szepes Mária, a hazai ezotéria nagyasszonya volt. Az írónőről köztudott, hogy tanítványához hasonlóan mélyen hitt a reinkarnációban. A zenész öt éve azt is elmesélte a Storynak, hogy Mária néni segítette rá fiatalon arra a „szellemi futószalagra”, amely a mai napig meghatározza a sorsát. Akkori mondata sok mindent elárul: „Az újjászületésben nem hinni kell, hanem tudni azt” – jelentette ki. De vajon milyen üzenete lehet egy ilyen súlyos betegségnek egy spirituális ember számára? Izing Klára ezoterikus szakértőnk szerint nagyon is komoly. „A stroke-ról úgy tartják, hogy elszenvedője tudat alatt a küszöbön álló változás ellen tiltakozik. Amennyiben a jobb testfelet érinti, arra utal, hogy egy elkerülhetetlen döntést húzott-halasztott az illető. Ha a balt, akkor az érzelmi életében keletkezett olyan akadály, amelyet nem tudott eddig megoldani. A betegség üzenete: próbáljon meg a beteg rugalmasabb lenni. Mérje fel, mire képes, és ha tudja, hogy változtatni kell az életén, akkor lépjen a tettek mezejére.”

Kiemelt képek: Smagpictures

story

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Esti torna mindenkinek – videó

Mozogj többet, élj tovább! Videó forrása Hirmagazin.eu

Esti mese gyermekeknek – videó

Jó éjszakát gyerekek! Esti mese - videó Videó forrása Hirmagazin.eu

Ma este: Jackie Chan – Kém a szomszédban;.. Holnap este: Anthony Quinn, Kevin Costner, Madeleine Stowe – Revans – videó

Bob Ho (Jackie Chan) a beépített szuper-spéci titkos ügynök diktátorokat, terroristákat és gonosz birodalmakat vont ki a forgalomból,...

Szakértő a Blikknek: ha Putyin Magyarországra jönne, letartóztatnák… Vagy mégsem?

A Nemzetközi Büntetőbíróság háborús bűncselekmények miatt elfogatóparancsot adott ki Vlagyimir Putyin ellen. A hágai intézmény közleménye szerint megalapozott a...