10.5 C
Budapest
2024. február. 25. vasárnap

Zalatnay Cini: Minden ami jó, az hizlal, vagy erkölcstelen! – képek

Dátum:

Megosztás:

Új szerelemről vallott a 76 éves Zalatnay Cini

76. születésnapját ünnepli ma Zalatnay Sarolta. A legendás énekesnő számot vetett az elmúlt 75 évről, a Borsnak nagy szerelmekről, nagy sikerekről, rossz döntésekről, de kudarcokról is mesélt.

Jóban van a korával Zalatnay Cini, aki december 14-én ünnepli 76. születésnapját. Az énekesnő még mindig aktív, sok helyre hívják, hétvégén is három fellépése lesz. Ezért idén csendesen, családi körben ünnepel és csak egy kis tojáslikőrt iszik, mert az nagy kedvence. 

Zalatnay Cini és a szülinapi virág
Hatalmas virágcsokrot is kapott születésnapjára Zalatnay Cini Fotó: Saját/Zalatnay Cini

Zalatnay Cini: Minden ami jó, az hizlal, vagy erkölcstelen!

Az énekesnő hete is jól indult, hétfő hajnalban adventi koncertet adott a szarvasi Ótemplomban, ami után születésnapja alkalmából megáldotta a helyi lelkész. 

 Úgy indítottam reggel, hogy hálát adtam az Istennek és a szeretteimnek, hogy ennyit is megélhettem – árulta el az ünnepelt a Borsnak. – Persze az ember kér is ilyenkor a Jóistentől, nem csak megköszöni az eddigit. Én azt kértem, hogy egészséges legyek, és a hangom szóljon ugyanúgy, ahogy világéletemben szólt. És, hogy legyen még erőm arra, hogy örömet okozzak a dalaimmal az embereknek és arra a sok-sok tervre, amit még szeretnék megvalósítani. Például, hogy öltöztessük új, modernebb, fiatalos köntösbe a slágereimet. A Hosszú forró nyár, amit DR BRS-sel csináltunk, hatmilliós elérése lett, ami hatalmas szám. Ezért szeretném az Apácát, vagy a Tölcsért csinálok a kezemből is felújítani, mert haladni kell a korral!

Cini arról is beszélt, hogy éppen ezért tényleg igyekszik vigyázni magára, az egészségére.

– Gyerekkoromtól epeérzékeny vagyok, vigyáznom kell arra mit eszem, na jó nem szülinapkor, meg karácsonykor. De hiú vagyok, és még mindig a szűk gatyát akarom felvenni, de most felszaladt 6-8 kiló. Az a baj, imádom az édességet, minden olyat, ami hizlal! Van is az a mondás, hogy minden ami jó, az hizlal, vagy erkölcstelen, és nekem mindkettőben van olyan, amit nagyon szeretek. Utóbbit, vagyis ami erkölcstelen bevállalnám még néha, de sajnos abból egyre kevesebb van!

Zalatnay Cini és fogadott lánya Niki
Kudarcként éli meg, hogy saját gyermeke nem születhetett, fogadott lánya kárpótolja Fotó: Saját/Zalatnay Cini

„Volt elég kudarc az életemben”

Zalatnay Sarolta a születésnapján édesanyja sírjához is kimegy egy csokor virággal.

– Nálunk ez nagyon régi családi hagyomány, hogy születésnapkor az édesanyákat is köszöntjük, mert nélkülük nem léteznénk. Én sajnos már csak a sírjára tudom letenni, de sosem mulasztom el. Mint ahogy én is szoktam kapni Nikitől, remélem majd ő is viszi tovább ezt a hagyományt!

Az énekesnőtől azt is kérdeztük, hogy az elmúlt 75 évben, amiben voltak nagy sikerek, nagy szerelmek, nagy kudarcok, nagy szakítások, van-e olyan, amit megbánt.

Mivel érzelmi alapon működöm, sok döntést hoztam így, ami nem biztos, hogy a legjobb út volt. Szerelmeket végül is nem bántam meg, mindben volt valami nagyon jó, mindből tanultam. Azt viszont bánom, hogy amikor 18 évesen kimentem Angliába, akkor csak a zene érdekelt és nem gondoltam a jövőre, csak a mának éltem. Ha akkor másképp döntök, férjhez megyek, kint maradok, kint építem a karrieremet, talán másképp alakult volna az életem! Az lehetett volna egy fordulópont, de persze sosem lehet tudni. Ha akartam volna, lett volna Bee Gees esküvőm, akkor ma lenne jogdíjam is, de én sose tudtam így gondolkozni. És amit hiába bánok és nagyon-nagy kudarcként élek meg, hogy nem születhetett gyermekem… Ez örök életemre elkísér!

Cinivel arról is beszéltünk, hogy kor kérdése-e, hogy az ember vágyik-e a szerelemre.

– Szerintem ez sosem múlik el, akárhány éves is az ember! Én is vágyom rá, de már nem teszek érte egy lépést sem, mert nem akarok már több kudarcot átélni, volt már elég az életemben!

Forrás

HIRMAGAZIN ONLINE MÉDIA

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Egy nagyon megható film a mindennapos küzdeni akarásról és küzdelemről – A boldogság nyomában – videó

Chris Gardner mindent elkövet, hogy a családja boldogan, biztonságban éljen. Ám a szerencse valahogy sosem szegődik mellé. Bár...

4 millió 699 ezer fő volt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta 4,5%

2024 januárjában a 15–74 éves foglalkoztatottak átlagos létszáma az előző év azonos időszakához képest lényegében nem változott, 4...

Van élet 1 millió dollár alatt?

Újraformálódik a startup piac.. A változásra az inkubátoroknak is reagálni kell Az elmúlt évben jelentősen zsugorodott a nemzetközi és a...

Kijevbe utazott Ursula von der Leyen a háború évfordulója alkalmából, már nagyon várja a találkozást a ukrán elnök és az EB elnöke!

Kijevbe utazott az Európai Bizottság elnök. e a háború évfordulója alkalmából. Az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen...