Hirmagazin.eu
Főoldal » Zacher Gábor szerint a szcientológusok emberek életével játszanak! – VIDEÓ
Életmód hírek

Zacher Gábor szerint a szcientológusok emberek életével játszanak! – VIDEÓ

Sok­mil­liós “drog­el­vonó kú­rá­juk” a szak­em­ber sze­rint szél­há­mos­ság, ami ki­me­ríti a bűn­ügyi ve­szé­lyez­te­tés fo­gal­mát.

Mint arról a Ripost korábban helyszíni tudósításban számolt be a Szcientológia Egyházhoz szorosan kapcsolódó Narconon Alapítvány drogfüggőknek 4 millió 400 ezer(!) forintért kínál tudományosnak álcázott leszoktató kúrát.

Zacher Gábor szerint a szcientológusok emberek életével játszanak! - VIDEÓ

Munkatársunk a helyszínen elhangzottakról hangfelvételt készített. A szcientológus alapítvány vezetője, Ferenczi Mária részletesen kifejtette, hogy ezért az elképesztő összegért sok-sok órányi szaunázással és egy niacin nevű vitaminnal “gyógyítják” a drogfüggő áldozatokat.

Dr. Zacher Gábor  a téma leghíresebb hazai szakértője a megdöbbentő információkat hallva a Ripost-nak kifejtette, hogy ez a kezelés

nemcsak hogy a sarlatánság kategóriájába tartozik, de kimeríti a  szándékos veszélyeztetés bűnügyi fogalmát is!

Bevallottan túladagolnak

A sokórányi szaunázás mellett a szcientológusok felelőtlenül nagy mennyiségben, lényegében túladagolják a niacin nevű vitamint is, amint arról vallásalapítójuk Ron L. Hubbard, a szcientológia atyja Tiszta test, tiszta elme című könyvében a maga zavaros módján is értekezik.

Zacher Gábor szerint a szcientológusok emberek életével játszanak! - VIDEÓ 1

Ron L. Hubbard, a szcientológia atyja Tiszta test, tiszta elme című könyvében mindemellett bevallja, hogy sem gyógyszeripari, sem orvosi végzettséggel nem rendelkezik, s hogy állítólagos tapasztalatait végeredményben

törvénytelen emberkísérletek árán szerezte meg.

Zacher Gábor szerint a szcientológusok emberek életével játszanak! - VIDEÓ 2

4,4, millióért a saját halálod vásárolhatod meg!

Dr. Zacher Gábor szerint szakmailag semmi sem támasztja alá a drogrehabilitáció és a niacin közötti összefüggést, ráadásul a szer túladagolása veszélyes is lehet.

A szakértő szerint a szauna a legcsekélyebb mértékben sem méregteleníti  a drogfüggőket, ellenben

úgy megterheli a keringést, hogy az rendkívül veszélyes lehet, még egy makkegészséges fiatal számára is,

nem még drog- és alkoholbetegeknek.

„El sem tudom képzelni, hogyan lehetséges ez” – mondja Zacher arra, hogy mind azt a Ripost hangfelvétele, mind a szcientológus könyvek tanúbizonysága szerint napi 5 óra hosszan ültetik áldozataikat a szaunában.

„Az elhangzottak alapján ez a veszélyeztetés bűnügyi fogalmát is kimeríti!”– jelentette ki ismételten Zacher Gábor.

Rejtélyes halálesetek a Narconon körül

A szcientológusok drogelvonó kúrájával kapcsolatos külföldi szakirodalom több halálesetet is megemlít. Olaszországban két fiatal szinte egy időben halt meg, egyikük akut veseelégtelenségben, másikuk szívroham következtében. Haláluk előtt mindketten hasonló tüneteket produkáltak, hányást és hasmenést, ami nagy valószínűséggel a túladagolt niacin és több órás szauna következménye lehetett.

Zacher Gábor szerint a szcientológusok emberek életével játszanak! - VIDEÓ 3

2012 augusztusában az USA-ban a Pittsburg megyei seriff és az oklahomai egészségügyi központ indított vizsgálatot, miután

9 hónap alatt négy haláleset is történt az oklahomai Narconon Központban.

Az egyik  haláleset kapcsán egy családtag ezt nyilatkozta: „Nem volt bent sem orvos, sem ápoló személyzet. A dolgozók korábbi betegek voltak! Gyógyszerek vagy nem álltak rendelkezésre, vagy senki sem tudta, hogyan kell használni őket.

A Ripost hangfelvételén Ferenczi Mária, a magyarországi Narconon vezetője azt állította, természetesen minden betegük részt vesz orvosi vizsgálaton.

„A pásztói kórházzal szerződéses kapcsolatban állunk”

– jelentette ki határozottan.

A Ripost természetesen megkereste a szóba hozott intézményt, ahol azonban mindent cáfoltak is.  „Határozottan visszautasítom ezt az állítást! A kórházunk nem áll szerződéses kapcsolatban a Narcononnal”– mondta egyértelműen Dr. Boczek Tibor a Pásztói Kórház főigazgatója.

Forrás: Ripost

Hasonló hírek

Kormányablak hétvégén? Igen!

Géza

Piszkos 12: ezek a legszennyezettebb gümölcsök, zöldségek a magyar boltokban

Géza

Boross Péter: 1956 a magyar megmaradás titka

Géza
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....