15.7 C
Budapest
2023. szeptember. 24. vasárnap

VV Fanni-ügy: A másodfokú bíró megváltoztatta az ítéletet..

Dátum:

Megosztás:

Megszületett a másodfokú ítélet.

Egy ország várta, hogy pont kerülhessen a VV Fanni-ügy végére.

Megszületett a másodfokú ítélet B. László nyereségvágyból elkövetett emberölés ügyében május 17-én, szerda délelőtt.

másodfok
Fotó: Móricz István

A bíró bejelentése alapján B. László az első fokon kimondott életfogytiglan helyett, másodfokon 20 év letöltendő börtönbüntetést kapott. Legkorábban az ítélet 2/3-ának letöltése után szabadulhat.

másodfok
Gyilkosság áldozata lett Novozánszki Fanni, akit egy ország korábban csak VV Fanniként ismert. Az ügyben megszületett a másodfokú ítélet (Fotó: Vadnai Szabolcs)

Mint ismert, Novozánszki Fannit utoljára 2017 őszén látták élve: a 24 éves lányt megölték. Hiába telt el majdnem hat év senki sem tudja pontosan, hogy mi történt abban a 13. kerületi lakásban, ahol Fanni azzal a B. Lászlóval találkozott, aki kuncsaftként érkezett, az örömlányként dolgozó fiatal nőhöz. Ahogy azt korábban megírtuk: a férfi azzal a szándékkal érkezett, hogy mindenképpen pénzt szerezzen, bár ezt tagadta a többször is megváltoztatott vallomásában. Azt mondta, hogy Fanni élt, amikor kijöttek a garázson keresztül, ő átadta a lányt két „intéző embernek” és azóta nem tud róla semmit. A bíróság ezt a védekezést – az elképesztő erőket felvonultató nyomozás után – nem találta hitelesnek.

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a sajtoiroda@hirmagazin.eu e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Matthew McConaughey – Gyilkos Joe (Killer Joe), amerikai thriller – videó (18+)

Chris-re, a huszonkét éves drogdílerre rájár a rúd. Ám a dolgok rosszról még rosszabbra fordulnak, mikor alkalmazza a...

Jennifer Love Hewitt – Ügyféllista (The Client List) – videó

Samantha Horton egy texasi kisvárosban él a családjával. Az egykori szépségkirálynő hajdan szebb napokat látott, most viszont nehéz...

Üzent Zelenszkij a lengyeleknek: Vagy minket támogattok, vagy az oroszokat

Az ukrán elnök szerint, aki nem támogatja őket, Oroszországnak segít. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök Kanadába látogatott, ahol Justin Trudeau...

Angliában a migránsokat legalább háromcsillagos szállodákban kell elhelyezni

A belügyminisztérium által kiadott közlemény szerint mivel a lakhatásuk költsége napi 8 millió fontra emelkedett, így ez a...