11.1 C
Budapest
2024. március. 1. péntek

VV Fanni édesanyja visszakapta a lánya millióit – Hiába kutatott a lakásban a gyilkos, nem találta meg a vagyont

Dátum:

Megosztás:

Hat év után megkapta végre a meggyilkolt VV Fanni pénzének nagy részét az édesanyja, Katalin. Az egykori Való Világ-szereplő tragikus halála előtt kivette a bankból közel ötmilliónyi spórolt pénzét, majd eldugta bérelt lakásában. Gyilkosa, B. László hiába kutatott a XIII. kerületi ingatlanban, egyetlen fillért sem talált. A pénz a nyomozás első óráiban került elő, a hatóság pedig – a szabályok szerint – bűnjelként lefoglalta.

A büntetőügy tárgyalásának végén a bírónő úgy döntött, az összeg Fanni szüleit illeti.

Novozánszki Katalin, VV Fanni édesanyja /Fotó: RAS-archívum

– Hosszabb várakozás után a múlt hét pénteken a gyászoló szülők megkapták a pénz egy részét. Pontosabban azt, ami forintban volt. A svájci frankot akkor utalják majd át nekik, ha nyitnak egy ehhez szükséges számlát. Hiába van szó több millió forintról, Katalin és a férje egyetlen pillanatig sem örültek, hiszen mindenüket odaadnák, ha lányukat még egyszer magukhoz ölelhetnék – közölte a család jogi képviselője, dr. Lichy József. Nem is a Fanni-ügyről lenne szó, ha nem tartogatna ennyi év után is egy nem várt fordulatot. A család ugyanis megkapta Fanni autóját is, használni mégsem tudják a kocsit. A jármű forgalmi engedélye abban a retikülben volt, amelyet a lány gyilkosa eltüntetett. Az okmány nélkül azonban a kocsi használhatatlan.

A vádlott a VV Fanni-ügy tárgyalásán / Fotó: Ras-archív

– Új forgalmit jelenleg csak Fanni nevére lehetne kiállítani, hiszen a halottá nyilvánítása hivatalosan még nem történt meg. Amennyiben egy polgári peres eljárásban ez megtörténik és kiállítják a halotti anyakönyvi kivonatot, akkor a közjegyző kiadja Fanni értékeit a családjának. Ekkor tudnak majd Katalinék új forgalmi engedélyt csináltatni – fűzte hozzá az ügyvéd.

Mint ismeretes, Novozánszki Fanni 2017-ben tűnt el. Albérleti lakásában legutoljára a dunaújvárosi B. László járt. Kamerafelvétel bizonyítja, hogy az eszméletlen vagy már halott (ezt a szakértő sem tudta pontosan megállapítani – A szerk.) lányt B. László a lakásból a kezében lehozta, majd az autójába tette. A GPS-adatok, illetve a térfigyelő kamerák felvétele szerint a férfi ezután Siófokra ment, majd Szalkszentmártonba hajtott. A legnagyobb valószínűség szerint ott a Dunába dobta a már halott Fannit. A lány holtteste a mai napig nem került elő. B. László mindvégig tagadta, hogy ő ölte meg Fannit. A férfi a tettéért húszéves börtönbüntetést kapott.

Forrás

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Kikerült Alekszej Navalnij arcképe a Szabadság téri szovjet emlékműre – videók

A posztert kirakó aktivisták között sok a párhuzam az orosz és a magyar politikai helyzet között. Videó Egy Alekszej Navalnijra...

Ma este Silvester Stallone nagysikerű sorozata: Tusla királya (1-5. részek) – videók

Teljes film magyarul: Tusla királya 1 Tusla királya 2 Tusla királya 3 Tusla királya 4 Tusla királya 5 Kellemes szórakozást a filmekhez! Holnap a 6-9....

Omara Portuondo, a kubai zenei legendák egyike, 2024. október 6-án Budapesten adja utolsó magyarországi koncertjét – videó

Omara Portuondo, a kubai zenei ikon, 2024. október 6-án Budapesten adja utolsó magyarországi koncertjét. Bár pontos okokat nem...

Tudtad, hogy a műfű az otthonodat szebbé és gondtalanabbá varázsolja?

A műfű egyre népszerűbb választás a kertekben és teraszokon, és számos előnye van a hagyományos füves területekkel szemben. Nézzük, miért...