19.8 C
Budapest
2023. szeptember. 26. kedd

Volt feleségétől lehet újra apa a magyar sztár

Dátum:

Megosztás:

Bár 3 éve el­vál­tak, nem ki­zárt, hogy a hazai hí­res­ség­nek ex­ne­jé­től szü­le­tik majd újabb gyer­meke. Vajon hogy vi­sel­nék a szür­re­á­lis hely­ze­tet?

Rippel Ferenc házassága 3 éve futott zátonyra feleségével, Viviennel, az egykori szerelmeseket azonban újra összehozhatja a sors kifürkészhetetlensége. Talán minden az erőművész exnejének döntésén múlik!

A csinos nőnek négy éve van arra, hogy kitalálja, felhasználja-e azokat a Rippel által megtermékenyített petesejteket, amiket együtt fagyasztattak le, amikor még egy pár voltak.

Volt feleségétől lehet újra apa a magyar sztár
Fotó: Markovics Gábor

Vivien még boldog házasságban élt a Rippel fivérek idősebbik tagjával, amikor megtudta, hogy petefészekrákja van, ezért mindkét petefészkét el kellett távolítani. Ők azonban nem adták fel, mindent megtettek azért, hogy kisbabájuk szülessen. Ekkor fagyasztottak le több embriót is, nem sokkal később pedig megszületett szerelmük gyümölcse, Krisztofer.

Bár azóta elváltak, jelenleg egyiküknek sincs senkije, ráadásul szakításuk után is jóban maradtak. Nem csoda, hogy Vivien tépelődik, hiszen mélyen nagyon vágyik még egy kisbabára, ám ezt a döntést Ferivel közösen kell meghozniuk.

„Ferivel és a nagynénémmel tizenegy embriónk van lefagyasztva. Az intézet tíz évig tárolja őket, aztán döntenünk kell a sorsukról: újra vállalunk gyereket, megsemmisítik őket, felajánljuk kísérletekhez, vagy anonim módon meddő pároknak ajándékozzuk”

kezdte a Borsnak Vivien, akinek még 4 éve maradt, hogy meghozza élete egyik legfontosabb döntését.

A lap Rippel Ferit is megkereste az ügyben, ő azonban szűkszavúan csak ennyit mondott:

„Két éve nem beszélek a magánéletemről, ha Vivien be­szélt erről, akkor kérdezzék őt”

– zárta rövidre az erőművész.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Megtette első balatoni útját a Komáromban készült új komp +fotók, videó

Bemutatták a BAHART új, Komáromban készített balatoni flottájának két már össszeszerelt darabját: a Tihany nevű kompot és a...

Ezért lehet fontos segítség a konyhában egy okosmérleg

Az SKS 707X konyhai mérleg akár okostelefonnal is párosítható Budapest, 2023. szeptember 25. –  A technológia fejlődésének köszönhetően egyes...

NAPÚT – 6: AZ Utolsó vacsora szereplői – Fülöp

A negyedik apostol Fülöp. A rák csillagjegynek sokszoros jelentése is van! Egyrészt ekkor van a nyári napforduló, vagyis június...

Az energia-tévedés – vagy inkább energia-átverés, és a világ kifosztásának egy remek modellje – 3

További egyszerű tények: A Földön mindenhol van kőolaj, csak a geológiai struktúrák miatt van, ahol sokkal gazdaságosabb kitermelni, mint...