11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentése a háborúról: villámgyors csapásra számíthatnak ezek az országok – videó

Dátum:

Megosztás:

Villámgyors csapásra számíthatnak azok az országok, amelyek kívülről be akarnak avatkozni az ukrajnai háborúba – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szerdai, szentpátervári, törvényhozói tanácskozáson.

Aki beavatkozik az Ukrajnában zajló eseményekbe és fenyegetni akarja Oroszországot, annak villámgyors választ adunk

– mondta.

Az Oroszország stratégiai biztonságát veszélyeztető fenyegetés esetén végrehajtandó villámgyors csapásokról szóló összes döntést meghoztuk. Oroszország, ha veszély fenyegeti, olyan válaszlépéseket alkalmaz, amelyekkel ellenfelei még nem rendelkeznek

Mint ismert, Oroszország megtámadta Ukrajnát, totális háborút vív a területén és inváziót hajt végre. Putyin elnök erre most azt találta mondani:

„Ukrajnát kívülről taszították közvetlen konfrontációba Oroszországgal”.

Bejelentette, hogy az országa által február 24-én elindított különleges hadművelet minden feladatát végrehajtják, hogy garantálják a békét és a biztonságot A Donyecki és Luhanszki Népköztársaságban, a Krím-félszigeten és Oroszországban.

Arról is beszélt, hogy egyre több a külföldi zsoldos Ukrajnában, hamarosan néhány ilyen, fogságba esett személy kilétét fel is fedik.

Kijelentette, hogy az orosz katonák és katonatisztek elhárították azt a valós veszélyt, ami Oroszországot fenyegette, ez pedig nem volt más, mint

Egy nagyszabású konfliktus, amely a mi területünkön, de valaki más forgatókönyvei szerint bontakozott volna ki.

A Nyugat takarítson a saját háza táján

Putyin szólt a Nyugat szerepéről is. Azt mondta, Európának és az Egyesült Államoknak is megvannak a problémái az egyenlőtlenség és az emberi jogok terén. Szerinte a Nyugatnak a saját problémái megoldásával kéne foglalkoznia, mint a nők esélyegyenlőségének és jogainak, a munkaerőpiaci egyenlőtlenségeknek a kérdése.

A szankciók kudarca

Putyin szerint a nyugati szankciók kudarcot vallottak. Gazdasági háború folyik Oroszország ellen, ok nélkül vezetnek be újabb és újabb szankciókat. ennek ellenére az orosz gazdaság kitartott, nem omlott össze, most Oroszország globális vezető szerepének megerősítésére van szükség, több területen is – mondta az orosz elnök, aki szerint a szankciókra a vállalkozói szabadság növelésével, a becsületes partnerségre való nyitottsággal, a tulajdonosok tiszteletével és a befektetők megbízható védelmével fogunk válaszolni – írja az Index.

Putyin szerint a ruszofóbia lett a nyugati országok új geopolitikai fegyvere. Szerinte évről évre erősítették az oroszellenességet Ukrajnában is, nemzetközi szervezetek törekedtek a szovjet utódállamok és lakóinak befolyásolására.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...