27.7 C
Budapest
2022. augusztus. 14. vasárnap

Világi vezetők megvesztegetését szolgáló vatikáni számlák: ez lehet az egyház legnagyobb botránya! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Politikai befolyás, megvesztegetett képviselők, világvezetők, intrika és maffiamódszerek az egyházban.

A világ vezetői mind egybehangzóan tagadják, de mégis úgy néz ki, hogy igaz lehet az egyik legbotrányosabb vád az egyházzal szemben.

Mégpedig az, hogy a Vatikán világvezetők megvesztegetésére fenntartott számlákat tart fenn…

Az egész azzal indult, hogy George Pell elítélt pedofil bíborost felmentették az Istituto per le Opere di Religione (a Vallási Művek Intézete) ellenőrzése, vagyis a Vatikáni Bank irányítása alól.

A források szerint ezzel került ki az a 6000 darab bankszámla, ami az egyházat uraló illuminátusok birtokában volt.

A titkos szervezetek ugyanis ezekkel a számlákkal vesztegettek meg fontos vezetőket, vásároltak hallgatást, vagy politikai hatalmat, befolyást.

Az ÚjVilágtudat lehozta azokat az információkat, amik most napvilágra kerültek ezekről a rejtett bankszámlákról.

Emlékeztetőként, amikor egy személy miniszterelnök, elnök, központi banki kormányzó, stb. lesz, valaki meglátogatja a Vatikáni Banktól, és egy csillagászati pénzösszeggel ellátott számlát kap, P2 szabadkőműves és más források szerint. Ez 100 millió dollár is lehet egy kis ország vezetője, vagy több mint 1 milliárd dollár egy nagy ország vezetője esetében, a források szerint.

Ezt követően azt mondják nekik, hogy: “Üdvözöljük a gazdag emberek klubjában,” de arra is figyelmeztetnek, hogy ha visszautasítják a pénzt, meg fogják ölni őket. Ez a híres választás az ezüst vagy az ólom között, amit a titkos kormány már régóta alkalmaz.

A magas szintű amerikai katonai hírszerzési (illuminátus) források szerint csak olyasvalakinek, akit a vérvonalak zsarolni képesek, engedik meg valaha is, hogy elnök legyen.

Ezért engedélyezték a vérvonalak, hogy Trump elinduljon az elnökségért. Ugyanakkor a katonai-ipari komplexum (illuminátus) úgy tekintett rá, mint a kisebbik rosszra, és úgy döntöttek, hogy őt használják, mint frontembert, mert fel tudták használni arra, hogy a kezüket rajta tartsák a “fontos elnöki aláíráson”. Továbbá azt mondják: “Nagyon rövid pórázon tartjuk.”

Ezt szem előtt tartva nézzük meg a valódi okot, hogy a Trump és az észak-koreai erős ember Kim Dzsongun közötti csúcstalálkozó miért volt sikertelen.

Mi a következő lépés? Először is, amint azt fentebb említettük, a nyugatnak be kell fejeznie a polgárháborút, mielőtt megkezdheti a tárgyalásokat a kelettel.

Ez lényegében fegyverszüneti tárgyalásokat jelent a vérvonalak és az illuminátusok között. Ez egyben azt is jelenti, hogy be kell fejezzük a kazár gengszterek és a sátánisták eltávolítását a hatalmi pozíciókból.

Pell bíboros eltávolítása szintén megkönnyíti a többi Fukusimában érintett ember eltávolítását az európai királyi család forrásai szerint. “Pell bíboros a Vatikán kincstárnoka volt az APSA és az IOR számlák területén… amelyek a kilencedik kör sátáni kultusz pénzmosó, a globális emberkereskedelem és a pedofil hálózatok központjai voltak.

A 6000 számla leállításával a SIS (MI6) használata segítségével az egész Vatikánt megbénítottuk, és a Katolikus Egyházat rákényszerítettük arra, hogy csak az elektronikus adományokat (egyházi gyűjteményeket) fogadja el, hogy megfeleljen a nemzetközi pénzmosási jogszabályoknak. Ez leválasztja a Vatikánt az olasz maffiáról,” – mondják a források.

Pell eltávolítása Ausztráliában is felrázta a dolgokat. Ne feledjük, hogy az ausztrál hírszerző ügynökség forrásai korábban elmondták nekünk, hogy Kevin Rudd miniszterelnököt “a Federal Reserve Board rúgta ki,” amikor megpróbálta megállítani a Fukusimában tervezett tömeggyilkos eseményt.

Most pedig Rudd leváltása, mint miniszterelnök hirtelen előkerült a szekrényből, és elkezdték támogatni az elítélt pedofil Pellt. Ez annak a jele, hogy zsarolták a pedofilokat, mondják az ausztrál források.

Az európai királyi családi források azt is mondják, hogy Pell eltávolítását az olasz fehér nemesi Farnese család is segítette, akik nagy befolyással vannak Trump elnökségére.

Ezek a Trump mögött álló Pentagon erők most azt mondják: “Március idusára 85000 lezárt vádirat lesz,” és sok letartóztatás az Egyesült Államokban.

A források azt is mondják:

“Ahogy az összeesküvés ügynök Bibi (Netanjahu), Trudeau, May, Macron és Merkel el fog bukni, egy Kínával kötendő kereskedelmi megállapodás állásfoglaláshoz vezet Venezuelával, Észak-Koreával kapcsolatban, és meg kell állítani az India és Pakisztán között kialakult csatározásokat.”

Úgy tűnik, hogy ez a forrás elismeri, hogy az Egyesült Államok rezsimje áll a közelmúltbeli kísérlet mögött, hogy India és Pakisztán között nukleáris háborút robbantsanak ki.

Emlékeztetünk arra, hogy az India és Pakisztán közötti ellenségeskedések az amerikai báb Mohammed bin Szalman koronaherceg látogatása után lángoltak fel Pakisztánban és Indiában. Nem nehéz kitalálni, hogy mindkét félnek kenőpénzt fizettek annak érdekében, hogy megrendezzék ezt a fellángolást, mint demonstrációt a kínaiaknak.

A világ ennél jobbat érdemel. Egy nemrégiben 133 országban készített Gallup közvélemény-kutatás azt mutatja, hogy csak az emberek 31% -a támogatja az Egyesült Államok vezetését, míg 40%-a ellenzi azt. Ez nagyjából megegyezik az oroszok 30%-os és a kínaiak nem túl erős 34%-ával, illetve Németország 39%-os támogatásával.

Amit ez mutat, az több, mint hogy a világ nem akarja az Egyesült Államok vezetését lecserélni a kínai vezetésre; valami újra van szükség. Hogy hamarosan valami új dolog jelenjen meg.

Ne feledjük, hogy azok az emberek, akik korábban a bolygót irányították, már nem ellenőrzik az úgynevezett világi vezetők megvesztegetésére szolgáló számlákat.

Ez azt jelenti, hogy hamarosan új menetparancsot kapnak. A bolygó felszabadulása közel van.

Forrás: vilagfigyelo.com, ÚJVilágtudat

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

5 tipp, amivel nem fogja a hűtője zabálni az áramot

A rezsicsökkentés közepette számtalan olyan házi praktikát bevethetünk, amik minimális odafigyeléssel sok energiát megspórolnak számunkra. Most öt olyan tippet...

Volt szlovák miniszterelnök: Csak szegény rokonoknak nézünk ki Magyarország mellett

Igor Matovic volt kormányfő, Szlovákia jelenlegi pénzügyminisztere a Facebook-oldalára írta ki véleményét országáról, amit aztán később törölt – írja...

Szörnyű tragédia történt Bakonysárkánynál

Hiába minden, a helyszínen meghalt a sofőr. Letért az útról, és fának ütközött egy személygépkocsi Bakonysárkány és Mór között...

Horror: feldarabolta nevelt lányát az orvos (18+)

Egy fővárosi tejivóban találták meg a fiatal nő kézfejét, a Balatonban a többi testrészét Egy megdöbbentő balatoni gyilkossági ügyet...
facebook