20.2 C
Budapest
2022. május. 28. szombat

Vigyázz, ez a 4 csillagjegy a legjobb hazudozó!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Légy őszinte magadhoz: mikor hazudtál utoljára?

Nos, bármi is rá a válaszod, jobb ha tudod, hogy a hazugsággal csak akkor érdemes – de persze akkor sem ajánlott – próbálkozni, ha igazán profi vagy benne. Mint sok más jellemvonásra, a hazugságra való hajlamra és annak megvalósítására is hatással vannak a csillagok. Na de mi a helyzet veled? Te is gyakran hazudsz, vagy inkább arra kell vigyáznod, hogy mások ne tudjanak átverni téged?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A Skorpióról köztudott, hogy rendkívül érzelmes, egyben pedig bámulatos hazudozó. Nagyon makacs, mindig ragaszkodik a saját elképzeléseihez, és azért, hogy elérje azokat, bárkivel bármit képes elhitetni. Amikor valakinek arra van szüksége, hogy biztonságosan megoszthassa a titkát, a Skorpió elsőként biztosítja segítő szándékáról, de ha számára hasznosítható információ jut a birtokába, akkor egyből támad.

Mérleg (09.24. – 10.23.)

Igazi békefenntartó, mindig tudja, milyen helyzetben mit kell mondani. Jól hazudik, ennek pedig a legfőbb oka az, hogy ez az eszköze a konfliktusok elsimításához. Az a típus, aki azt mondja a párjának és a barátainak is, hogy nem érdekli, milyen étterembe ülnek be, pedig éppen egy jó indiai ételre vágyik. Tudja, hogy egy kisebb füllentéssel vagy nagyobb hazugsággal, de az igazság kikerülésével gyakran könnyebb megúszni egy nézeteltérést, mint beleállni egy vitába. Az a célja, hogy a környezetében mindenki boldog legyen, ám a hazugságai rá kimondottan rossz hatással vannak, hiszen nem mindig egyszerű együtt élnie olyan igazságokkal, amiről más érintetteknek sejtelme sincs.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A Vízöntő igazi kemény dió és jó rejtőzködő. Ha valaha is voltál egy bárban vagy egy buliban, ahol egy személyről sehogy sem tudtad megállapítani, hogy milyen energiákkal rendelkezik, akkor egészen biztos, hogy Vízöntő volt. Misztikus személyiségével egyben kitűnő pókerarc is, és annak érdekében, hogy a számára fontos emberek titkait megtartsa, nyugodt szívvel képes hazudni.

Bak (12.22. – 01.20.)

A Bak vezető igazi egyéniség. Büszke arra, ha elér egy magasabb pozíciót és az esélyét sem adja meg annak, hogy újra lejjebb kerüljön. Mindig két lábbal jár a földön. Tudja, hogy különösen a munka terén nagyon fontos a jó benyomás keltése, ehhez pedig nyugodt szívvel halmozza fel a hazugságokat úgy, hogy közben nem is tudatosul benne, éppen mit is tesz.

glamour, Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Három fontos témával foglalkozunk ma videónkban: Megtorlástól retteg …; – Minizsenik vagy autisták? – Galla Miklós meztelenkedett; – videó (18+)

MEGTORLÁSTÓL RETTEG - exkluzív interjút adott az az édesanya, akit vert és prostitúcióra kényszerített 17 éves barátja. A...

“Ha a biztonsági cég embere nem hagyja ott a gyermekemet magára a füstölő lakásban, akkor a fiunk még ma is élhetne” – Babicsek Bernát...

Babicsek Bernát szülei, miután megkapták fiuk halálával kapcsolatos nyomozati anyagokat, úgy vélik, a 41 éves színész ma is...

Új jelképeket kap Salgótarján várossá válása századik évfordulóján

Salgótarján idén ünnepli várossá válásának századik évfordulóját, a centenárium alkalmából polgármesteri lánccal és városkulccsal bővítik az önkormányzati jelképek...

Kislányom beleharapott a virslibe, majd fuldokolni kezdett. Ez volt benne:.. – Oszd meg, hogy minden anyukához és mindenkihez eljusson!

“Anyukák és mindenki!!! Már eltelt több óra azóta, hogy reggeliztünk a kislányommal, de azóta remegek az idegességtől.." Egy édesanya...