Hirmagazin.eu
Főoldal » Vigyázz, ez a 4 csillagjegy a legjobb hazudozó!
Horoszkóp

Vigyázz, ez a 4 csillagjegy a legjobb hazudozó!

Légy őszinte magadhoz: mikor hazudtál utoljára?

Nos, bármi is rá a válaszod, jobb ha tudod, hogy a hazugsággal csak akkor érdemes – de persze akkor sem ajánlott – próbálkozni, ha igazán profi vagy benne. Mint sok más jellemvonásra, a hazugságra való hajlamra és annak megvalósítására is hatással vannak a csillagok. Na de mi a helyzet veled? Te is gyakran hazudsz, vagy inkább arra kell vigyáznod, hogy mások ne tudjanak átverni téged?

Skorpió (10.24. – 11.22.)

A Skorpióról köztudott, hogy rendkívül érzelmes, egyben pedig bámulatos hazudozó. Nagyon makacs, mindig ragaszkodik a saját elképzeléseihez, és azért, hogy elérje azokat, bárkivel bármit képes elhitetni. Amikor valakinek arra van szüksége, hogy biztonságosan megoszthassa a titkát, a Skorpió elsőként biztosítja segítő szándékáról, de ha számára hasznosítható információ jut a birtokába, akkor egyből támad.

Mérleg (09.24. – 10.23.)

Igazi békefenntartó, mindig tudja, milyen helyzetben mit kell mondani. Jól hazudik, ennek pedig a legfőbb oka az, hogy ez az eszköze a konfliktusok elsimításához. Az a típus, aki azt mondja a párjának és a barátainak is, hogy nem érdekli, milyen étterembe ülnek be, pedig éppen egy jó indiai ételre vágyik. Tudja, hogy egy kisebb füllentéssel vagy nagyobb hazugsággal, de az igazság kikerülésével gyakran könnyebb megúszni egy nézeteltérést, mint beleállni egy vitába. Az a célja, hogy a környezetében mindenki boldog legyen, ám a hazugságai rá kimondottan rossz hatással vannak, hiszen nem mindig egyszerű együtt élnie olyan igazságokkal, amiről más érintetteknek sejtelme sincs.

Vízöntő (01.21. – 02.19.)

A Vízöntő igazi kemény dió és jó rejtőzködő. Ha valaha is voltál egy bárban vagy egy buliban, ahol egy személyről sehogy sem tudtad megállapítani, hogy milyen energiákkal rendelkezik, akkor egészen biztos, hogy Vízöntő volt. Misztikus személyiségével egyben kitűnő pókerarc is, és annak érdekében, hogy a számára fontos emberek titkait megtartsa, nyugodt szívvel képes hazudni.

Bak (12.22. – 01.20.)

A Bak vezető igazi egyéniség. Büszke arra, ha elér egy magasabb pozíciót és az esélyét sem adja meg annak, hogy újra lejjebb kerüljön. Mindig két lábbal jár a földön. Tudja, hogy különösen a munka terén nagyon fontos a jó benyomás keltése, ehhez pedig nyugodt szívvel halmozza fel a hazugságokat úgy, hogy közben nem is tudatosul benne, éppen mit is tesz.

glamour, Hirmagazin.eu

Hasonló hírek

Napi horoszkóp – 2016. szeptember 10., szombat

Edit

Napi horoszkóp – 2015. június 12., péntek

info

Napi horoszkóp – 2015. június 24., szerda

info
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....