4.1 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

Videóüzenet a migránsoknak: Az út Ausztráliába zárva van! + VIDEÓ!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Az ausztrál kormány hatalmas összegeket költött arra a videókampányra, amit a menekülteknek szántak. A 17 nyelven elkészített felvételeken világossá teszik: aki vízum nélkül érkezik az országba, az nem fog otthonra találni Ausztráliában.

Videóüzenet a migránsoknak: Az út Ausztráliába zárva van!
17 nyelven készült el az a videó, amiben arra figyelmeztetik a menekülteket, hogy ne higgyenek az embercsempészeknek, ugyanis nem változott az ausztrál kormány bevándorlókkal szembeni politikája, így senkinek nincs esélye hazát lelni Ausztráliában, aki illegálisan, hajókon lépi át az országhatárt.

Az út Ausztráliába zárva van – hangzik el a videón, amit többek között arabul, albánul, tamilul és vietnamiul is szinkronizáltak.

Ha vízum nélkül érkeztek az országba, Ausztrália soha nem lesz az otthonotok, nincs kivétel – teszik egyértelművé.

2014. január óta az ország visszafordítja a menekültekkel teli csempészhajókat. A kormány a videókampányra 16 millió dollárt költött, emiatt sok kritika érte.

Forrás: TheNews

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Ma este csak 1 film! A pókerjátékosoknak, és mindenkinek ajánlom, .. egy igazán jó film: Elit játszma – videó

Winston Churchill: "A siker az a képesség, hogy az ember a kudarcok sorozata ellenére sem veszít a lelkesedéséből" Teljes...

Valósággá válhat, amit csak sci-fikben láthattunk: alagutat találtak egyik világból a másikba

A bulgáriai Szófiai Egyetem fizikusainak egy csoportja szerint a féreglyukak, azaz az univerzum egyik részét a másikkal összekötő...

Újra vele! Őszintén öleli őt Berki Mazsi

Itt a fotó Sokan gondolták, hogy a Kulcsár Edina helyére beugró Berki Mazsinak ilyen rövid felkészülési idővel semmi esélye...

Festővászon lett Herceg Erika tökéletes testéből: „Meztelenül kiállok, úgy fogtok rám festeni” – videó (18+)

Herceg Erika egy divattervezővel és egy képzőművésszel kooperálva változott igazi műalkotássá szinte egyetlen szempillantás alatt, amikor hófehér ruháját...