9.1 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeHírekHáborúVideóriport az Izjum környéki erdőkben talált tömegsírok feltárásáról.. - Csak erős idegzetűeknek,...

Videóriport az Izjum környéki erdőkben talált tömegsírok feltárásáról.. – Csak erős idegzetűeknek, .. egy ukrán tűzoltó figyelmeztet – videó (18+)

„Pszichológus segítségére is szükségünk lesz, hogy feldolgozzuk a látottakat”

– mondta a DW-nek egy ukrán tűzoltó, aki részt vesz az izjumi tömegsír exhumálásában.

A helyszínen rengeteg civil holttestét találták meg, hátrakötözött kézzel, arccal a sírgödörbe lökve.
A testeken verés és kínzás nyomait is felfedezték.
Az ukrán hatóságok csak a Harkiv régióban négyezer büntetőeljárást indítottak háborús bűncselekmények gyanújával. Nem hagyják, hogy ezek a bűnök büntetlenül maradjanak.
A Deutsche Welle riportja.

Videó

Deutsche Welle, 24.hu

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem