2.4 C
Budapest
2022. december. 3. szombat

Videón mutatjuk: Ez várt a börtönben Aurelióra

Dátum:

Megosztás:

Aureliónak másodjára sikerült eltalálnia az intézményt, ahol megkezdte 3 év 5 hónapos börtönbüntetését.

Amióta világ a világ, minden börtönre ítélt ember legnagyobb félelme, hogy fogalma sincs, mi vár rá a rácsok mögött. Néhány évtizede még volt is mitől tartaniuk az elítélteknek, hiszen a börtönökben sajátos, mondhatni veszélyes hierarchia működött, aminek bizony nem a börtönőrök álltak a csúcsán. A helyzet azonban rengeteget javult. Persze egy cella ma sem hasonlít egy szállodaszobára és a közösségi helyiségek sem érnek fel egy belvárosi klub hangulatához, de a körülmények ma már könnyedén túlélhetőek. Sőt az elítéltek a büntetés végrehajtás díjnyertes weboldalán és YouTube-csatornáján is tájékozódhatnak arról, mire kell számítaniuk a bevonulásukat követően.

Mi is várhat Aurélióra a börtönben?

Ennél fogva mi is meg tudjuk mutatni, milyen procedúrán kellett keresztülmennie Aureliónak, miután másodjára sikerült odatalálnia a fővárosi Gyűjtőfogházba.

Aureliónak és persze egyetlen más rabnak sem kell aggódni akkor sem, ha a rácsok mögött megbetegszenek. Az intézmények ugyanis mindenre fel vannak készülve.

Sőt azt is megnézhette, hogyan tud majd bevásárolni a börtön falai között…

Aurelióból akár szakács is lehet, ha a bent töltött minimum két év alatt úgy dönt, hogy szakmát tanul. A Kozma utcai börtönben ugyanis egy modern 2000 adagos konyha üzemel, ahol dolgozhatnak azok a rabok, akik jó magaviseletükkel kiérdemlik. A munka mellett pedig képzéseken is részt vehetnek.

Persze az, hogy a fiatal híresség jelenleg a fővárosi börtönben van, nem azt jelenti, hogy büntetése letöltésének végéig ott is marad, de azt a fenti videók megtekintése után kijelenthetjük, hogy a helyzet sehol sem olyan vészes, mint ahogyan arról a városi legendák szólnak.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

A protein és a női szépség: Miért kulcsfontosságú a megfelelő protein bevitel a nők számára is?

A megfelelő fehérjebevitel viszonylag kulcsfontosságú minden ember, különösen az aktív személy életében. Azonban sokaknál a fehérjék csak az izomtömeg...

Ma este egy romantikus dráma arról, hogy hogyan lesz egy kiskatonából EMBER – Újoncok napja.. – videó

Nap mint nap filmek! Minden nap este 7-kor felteszünk egy filmet, és hétvégente 2 filmet, más és más...

Üzent a BKK: változik a közlekedés az ünnepek alatt – Ez sokakat érinthet!

Az adventi időszakban az utasok színvonalasabb és biztonságosabb kiszolgálása érdekében a hétvégi napokon sűríti egyes járatait, illetve nagyobb...

„Amit Németország csinál, az romboló a békére nézve” – Putyin és Scholz telefonon tárgyalt

Vlagyimir Putyin orosz elnök pénteken telefonon közölte Olaf Scholz német kancellárral, hogy a német és nyugati irányvonal Ukrajnával...