23.6 C
Budapest
2024. május. 19. vasárnap
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóVideón, ahogy egy 60 éves férfi gumicsővel szív ki üzemanyagot parkoló autókból

Videón, ahogy egy 60 éves férfi gumicsővel szív ki üzemanyagot parkoló autókból

Később szeszesitalt és kézfertőtlenítőt is lopott egy boltból.

Az Ügyészség honlapján tudatta, hogy vádat emeltek egy 60 éves férfi ellen, aki 2020 tavaszán-nyarán két gépkocsiból is gumicső segítségével lopott üzemanyagot, illetve egy harmadik esetben megzavarták cselekménye közben és elfogták. A kerületi ügyészség a férfi börtönbüntetésre ítélését indítványozta.

A vádirat szerint a férfi 2020 áprilisában és júniusában, az éjszakai órákban gumicsővel és kannával Zugló utcáin két kocsiból üzemanyagot szívott le és lopott el.

További bűnügyi hírek, erőszakos bűnesetek, képek, videók, részletek..

Az elkövető továbbá 2020 tavaszán egy fóti áruházban szeszesitalt, mobiltelefont és kézfertőtlenítőt lopott, amiket a ruhájába próbált rejteni, ám a biztonságiak elkapták.

A Budapesti XIV. és XVI. Kerületi Ügyészség a férfit – büntetett előélete miatt, mint különös visszaesőt – 3 rendbeli, részben üzletszerűen, részben dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás vétségével és 1 rendbeli lopás vétségének kísérletével vádolja a Pesti Központi Kerületi Bíróság előtt.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem