20.4 C
Budapest
2022. augusztus. 17. szerda

Vezetőszáron vitték a kommandósok a tárgyalóterembe Curtis testvérét, aztán jött a nem várt fordulat

Dátum:

Megosztás:

A Fővárosi Törvényszéken megkezdődött a Katzenbach-gyilkosság miatt indított büntetőper előkészítő ülése. Az ügy egyik gyanúsítottja, a népszerű rapper, Curtis bátyja, Sz. Lajos.

Az énekes testvérét vezetőszáron, bilinccsel a csuklóján kisérték be a kommandósok a tárgyalóterembe.

Mint ismert – és ahogyan arról médiánk, a Hirmagazin.eu is beszámolt – Sz. Lajost és két társát azzal gyanúsítják hogy 2009-ben előre kitervelten meggyilkolták az MTK egykori játékosát, Katzenbach Imrét. A volt focista pénzmosásban volt érintett az Eclipse Informatikai Zrt. ügyében, de egy idő után ki akart szállni. Ezt követően titokzatos módon eltűnt. A holtteste tavaly került elő egy baranyajenői birtokon.

Amikor a terület tulajdonosát a rendőrök kihallgatták, azt vallotta, Sz. Lajos és társai ölték meg és ásták el a sportolót. A gyanúsítottak tagadják a bűncselekmény elkövetését.

A tárgyalás első percében felszólalt Sz. Lajos védője, Dr. Zamecsnik Tamás és közölte, hogy szabályellenes a fővárosban tartani az ügy tárgyalást, hiszen a bűncselekmény Baranyajenőn történt, amely település Baranya megyéhez tartozik. Éppen ezért az ottani bíróságon kell a tárgyalást tartani, ezért az eljárás megszűntetését kéri.

A bíróság elutasította a kérést. Ennek oka, hogy a gyilkosságra való felbujtás Budapesten történt.

Ennek ellenére az előkészítő ülés szinte még el sem kezdődött, de már véget is ért. Ugyanis hiába utasította el a bíró az ügyvéd kérését, mivel azt megfellebbezte a védő, így elhalasztották az előkészítő ülést.

blikk nyomán

Hirmagazin.eu

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor Miniszterelnökünk támogatottsága az egekben! .. A magyar nyugdíjasok pedig kifejezettem imádják Őt!

Egy független közvéleménykutató cég megvizsgálta a magyar miniszterelnök támogatottságát hazai- és nemzetközi viszonylatban is. Ebből a vizsgálatból közlünk...

Négyszer drágább lesz a vérhígító? Szakértők válaszolnak a kérdésre..

Októbertől akár 450 százalékkal is drágulhatnak a vérrögképződést megakadályozó terápiás készítmények. Jelenleg a vérhígítót szedő betegek 678 és...

Teljesült Anne Heche végakarata: nyolc ember életét mentette meg szerveivel az elhunyt színésznő

A tragikus autóbalesetben elhunyt Anne Heche végső kívánsága az volt, hogy halála esetén odaadhassa a szerveit azoknak, akiknek...

A sárgarépa előnyei – sárgarépasaláta-recept

A sárgarépa egy gyökérzöldség, amely nagy mennyiségben tartalmaz A- vitamint, K-vitamint, kalciumot, káliumot, vasat és C-vitamint. A zöldség...
facebook