5.1 C
Budapest
2022. november. 27. vasárnap

Vésztői házgyújtogató kislány – A pszichiátria megint ott kísért a háttérben

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Ismét egy érthetetlen pusztítás, amit megint pszichiátriai kezelés előzött meg: egy kislány nevetve gyújtotta fel nevelőszülője családi házának padlását. Szinte már meg sem lepődünk, amikor kiderül, hogy az érthetetlenül erőszakos, gonosz, vérfagyasztó cselekmények hátterében ott áll a pszichiátriai kezelés, amelyről tudott, hogy okozója lehet az ilyen tragédiáknak. A kérdés már csak az, hogy ennek mikor lesz végre következménye a pszichiátriára nézve.

Vésztői házgyújtogató kislány –  A pszichiátria megint ott kísért a háttérben

Idegesség, agresszív viselkedés, pszichotikus tünetek: csupán néhány a pszichiátriákon minden nap használatos szerek potenciális mellékhatásai közül. És az eredmény?

„Gyermekei szeme láttára szurkálta agyon feleségét”, „Szétverte édesanyja fejét”, „Berúgta az idős nőt a Combino alá”,

vagy ahogy múlt héten megjelent a médiában: felgyújtotta a nevelőszülő házát a kislány. A lányt, aki miatt a családi ház teljes padlástere leégett és a családot kiköltözésre kényszerítette otthonából, nevelőanyja néhány nappal azelőtt hozta ki a pszichiátriai osztályról. Vajon ott mit kapott?

Talán nehéz lehet egy konkrét esetben közvetlenül kimutatni az ok-okozati összefüggést a pszichiátriai szerek, azok mellékhatásai és az erőszakos cselekmények között, ám az adatok mind egy irányba mutatnak: a gyógyszerkönyvekben könnyen fellelhető, rémisztő mellékhatások hosszú listája, a hivatalos figyelmeztetések ezekről, és persze a pszichiátriai kezelést követő erőszakos cselekmények hosszú, hosszú sora – az ilyen esetekből Magyarországon is annyi van már, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni.

Mégis úgy tűnik, az egészségügyért és az állampolgárok biztonságáért felelős vezetők vonakodnak mélyebbre nézni ebben a kérdésben vagy felelősségre vonni a pszichiátereket, akiknek kezelésétől az emberek megvadulnak. Egy mostanában készült jelentés ebben próbál segíteni: összegzi a témával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat. Az anyag, amelyet a napokban számos döntéshozó megkapott, innen tölthető le:

forrás: CCHR

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Ma este csak 1 film! A pókerjátékosoknak, és mindenkinek ajánlom, .. egy igazán jó film: Elit játszma – videó

Winston Churchill: "A siker az a képesség, hogy az ember a kudarcok sorozata ellenére sem veszít a lelkesedéséből" Teljes...

Valósággá válhat, amit csak sci-fikben láthattunk: alagutat találtak egyik világból a másikba

A bulgáriai Szófiai Egyetem fizikusainak egy csoportja szerint a féreglyukak, azaz az univerzum egyik részét a másikkal összekötő...

Újra vele! Őszintén öleli őt Berki Mazsi

Itt a fotó Sokan gondolták, hogy a Kulcsár Edina helyére beugró Berki Mazsinak ilyen rövid felkészülési idővel semmi esélye...

Festővászon lett Herceg Erika tökéletes testéből: „Meztelenül kiállok, úgy fogtok rám festeni” – videó (18+)

Herceg Erika egy divattervezővel és egy képzőművésszel kooperálva változott igazi műalkotássá szinte egyetlen szempillantás alatt, amikor hófehér ruháját...