16 C
Budapest
2024. február. 27. kedd

Veszélyben lehetnek a sztárapuka gyermekei: Tényleg ezt örökölték?

Dátum:

Megosztás:

Mi­chael Do­ug­las na­gyon ag­gó­dik rossz gén­jei miatt. Pró­bálja meg­óvni csa­lád­ját, de saj­nos már ko­ráb­ban is ku­dar­cot val­lott.

Nagyon aggódik családjáért a 74 éves színész, Michael Douglas. A sztárapuka attól tart, hogy rossz génjeit is örökölték tőle a gyermekei.Az ugyanis köztudott, hogy neki meggyűlt a baja a függőségekkel…

A színész már volt elvonón alkohol- és szexfüggősége miatt is, sőt családjában tragédia is történt már: fiatalabb féltestvérét túladagolás miatt vesztette el, és az is elkeserítő, hogy legidősebb fia heroinfüggővé vált. Michael Douglas ezért gondolja azt, hogy Catherine Zeta Jonestól született két gyermeke valószínűleg a rossz génjeit is örökölte.

„A függőség anyai és apai ágon is jelen volt a családomban, szóval a kisebb gyermekeimre jobban odafigyelek emiatt.”

25 évvel fiatalabb felesége, Catheria Zeta Jones is küzdött  betegségekkel– írja a Daily Mail. 2011-ben depressziója miatt kezelték, 2013-ban pedig bevallotta, hogy bipoláris zavart állapítottak meg nála.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

15 évvel hamarabb szabadulhat a kisgyermekes kolléganőjét halálra szurkáló játékfüggő férfi

Aljas indokból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt jogerősen életfogytig tartó fegyházra ítélte a Győri Ítélőtábla azt a 27 éves...

Túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben, lövés is dördült, túsztárgyalóval ment ki a TEK

Túszul ejtette a nőismerősét egy kábítószer hatása alatt álló férfi Budapesten, egy VII. kerületi lakásban. A Budapesti Rendőr-főkapitányság...