9.2 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Verte és gyilkossággal fenyegette családját egy férfi, mégis enyhébb büntetést kapott

Dátum:

Megosztás:

Egy alsózsolcai férfi többször megverte és azzal fenyegette az élettársát és a nevelt gyereküket, hogy meg fogja ölni őket. Ezen felül rendszeresen fogva tartotta őket a házban, hogy ne tudjanak elmenekülni tőle.

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, ha tetszik, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

A férfi állandó rettegésben tartotta a családját.

AZ ÁGYA MELLETT KASZÁT, BOROTVÁT ÉS KÉST TARTOTT, EZZEL IS FENYEGETVE AZ ÉLETTÁRSÁT ÉS A NEVELT GYEREKÜKET.

Rendszeresen előfordult, hogy a ház ajtaját bereteszelte, beláncolta, a kulcsot pedig magánál tartotta, hogy a családja nem tudjon kimenni.

Képünk illusztráció. FORRÁS: THINKSTOCK

2020 májusában a férfi megengedte, hogy a nő ügyintézés miatt elmehessen otthonról a nevelt gyerekükkel együtt, de azt mondta nekik, hogy siessenek vissza, különben megöli őket.

AMIKOR HAZAÉRTEK, A FÉRFI AZ ELŐSZOBÁBA KITETT EGY FEJSZÉT, BALTÁKAT, ÉS EGY KARÓT, A TERASZRA PEDIG EGY MEGCSOMÓZOTT KÖTELET KÉSZÍTETT ELŐ.

Ahogy a nő és a gyerek ezt meglátták, félelmükben elmenekültek. Ezek után a férfi felgyújtotta a házat, ami kiégett és lakhatatlan lett.

A bíróság első fokon szabadság megsértése, kapcsolati erőszak és kiskorú veszélyeztetése miatt 3 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a férfit. Másodfokon, a Miskolci Törvényszék 2 év 4 hónap börtönbüntetésre enyhítette a büntetését.

***

Nem szeretnénk szítani a kedélyeket, de ha egy olyan ember, aki a társadalom perifériáján él, és ahhoz lop fát, hogy a családja ne fagyjon meg, kaphat akár 3 év börtönt is, akkor ez milyen ítélet? Hirmagazin.eu

origo nyomán

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Ha most cselekszünk, ontani fogja a virágot a muskátli

Bár még nincs itt az idő, hogy kitegyük a szabadba pompázni kedvenc cserepes virágunkat, a muskátlit, már kezdhetjük az...

Dúvadrekord a Bakonyban – képek

A Képesfa Vadásztársaság mesébe illő területén mutatta be a Bakonyi tájegység idei dúvadterítékét. Az egy híján száz dúvaddal...

Acsa: eladó villa, kastély 13 szobás – 5,197,5 millió Ft, de akkor ez mennyi? .. Te mit gondolsz?

5 Milliárd 197 Millió 500 ezer, vagy 5,197,5 millió Ft, azaz 51.975.000.000.- Ft? Na ne nézzük meg a képeket,...

Szellemvárosként pusztul Hajmáskér egykori csodája

Hajmáskér arculatának bő egy évszázada meghatározó eleme egy impozáns épülettömb. A hajdani tüzérségi laktanya kastélyszerű parancsnoki épülete és...