Home Egészség - betegség Biologika, újmedicina Vérnyomásom mondd meg nékem, mitől feszül a lelkem? – Barnai Roberto, Jakab...

Vérnyomásom mondd meg nékem, mitől feszül a lelkem? – Barnai Roberto, Jakab István (biologika, újmedicina, VNTV)

0

Mi okozza korunk népbetegségét, a magas vérnyomást? A tartósan magas vérnyomás mögött milyen típusú biológiai konfliktushelyzet áll?

Az ok nagyon érdekes és szinte minden ember meg is éli ezeket az élethelyzeteket. Az ok ismeretében láthatjuk, hogy az sem véletlen, hogy idősebb korban gyakoribb a magas vérnyomással szenvedő emberek száma.

Miért szükséges megértenünk testi elváltozásaink okát, mi történik, amikor ráébredünk betegségünk jelentésére, értelmére és mi az, amit bármikor megtehetünk saját magunkért?

 

Magas vérnyomás, és a vese elváltozásai, ciszták és daganatok (ujmedicina, biologika)

A magas vérnyomás korunk egyik népbetegsége. Ha megértjük azt, hogy milyen érzelmi konfliktus áll a hátterében, megértjük azt is hogy miért népbetegség. A súlyos elváltozások szerencsére ritkák, mégis az enyhe tünetek is lehetnek kellemetlenek. Mi az a pénzkonfliktus? Mitől lesz valakinek policisztás veséje? Mi az az infiltrációs (beszűrődő) rákos növekedés… és ehhez hasonló kérdésekre ad választ a videó.

A lehetséges szervi elváltozásról, tünetekről bővebben a 4.1.17. lapon (a Szerv Atlaszban).

 

 

Exit mobile version
Megszakítás