8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Vérlázító diktátum: pontokba szedte a feleség, mit szabad a férjnek

Dátum:

Megosztás:

Hi­he­tet­len szi­gorú a lista, szinte le­he­tet­len be­tar­tani. Nem vé­let­len, hogy ha­tal­mas fel­há­bo­ro­dást vál­tott ki, sokan egye­ne­sen el­át­koz­ták a nőt érte. Nem csu­pán a férfiak, a nők is ki­akad­tak…

Hatalmas felháborodást váltott ki az interneten egy ausztrál nő, aki megosztotta, milyen feltételeket követel, hogy megtűrje a férjét maga mellett. Meg is lett az eredménye: a nő kapott hideget-meleget, a vérlázító lista pedig több ezer megosztást.

A tíz pontba szedett lista alapján a férfinak nem lehetnek női barátai egyáltalán, nem használhatja a közösségi médiát, és nős férfiakkal sem barátkozhat. De ez még nem minden: a munka terén is oda kell tegye magát, vagyis dolgozzon legalább ötven órát egy héten, és emellett tartsa tökéletesen tisztán a lakást. Szórakozást se engedett számára a szigorú feleség: a lista szerint évente kétszer ihat egy kevés alkoholt, nem játszhat számítógépes játékokkal, és tiltott a pornó is – ahogyan az is, hogy elmenjen szórakozni a felesége nélkül. És természetesen szigorúan tilos dohányoznia.

Hatalmas vitát kavart a lista, felháborodott nők és férfiak adtak hangot annak, hogy ez nem szeretet és párkapcsolat, hanem terror, sőt, sokan addig merészkedtek, hogy kijelentették: az ilyen nő megérdemelné, hogy örökre egyedül maradjon. Azonban az is kiderült, hogy sokan élnek ilyen szabályok szerint a párkapcsolatukban. A mamamia.com újságírói utánajártak a történetnek, megkeresték a listaíró nőt, és kiderült, hogy semmi nem az, aminek látszik…

Vérlázító diktátum pontokba szedte a feleség, mit szabad a férjnek 2
Fotó: www.profimedia.hu

A nő álnéven osztotta meg a szigorú listát egy Facebook csoportban, innen osztották meg több ezren – így az újságírók könnyen megtalálták őt. A neve elhallgatását kérő nő elmondta, hogy a listát poénból tette fel, kíváncsi volt, hogyan reagálnak rá az emberek – ugyanis nagyon sok párt ismer, ahol ennyire beszabályozzák egymást a felek, és ez senkinek nem tesz jót. A célját elérte: rengetegen beszéltek a témáról, és bár ekkora érdeklődésre nem számított, úgy érzi, megérte megosztani a listát. A nő egyébként boldog házasságban él, és egyáltalán nem korlátozza ilyen szabályokkal a férjét.

Forrás: Ripost

Fotó: www.profimedia.hu

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Elkezdődött Alekszej Navalnij temetése – nagy a tömeg, sok a rendőr – videó

Zengett az utca a temetésen: "Navalnij! Putyin gyilkos!" Az örök nyugalomra helyezett Alekszej Navalnij ellenzéki aktivista hívei szerint, az...

Újra gyengül a forint..

TikTok Hirmagazin.eu

Ma este egy megható dráma: A fegyvertelen katona – videó (18+)

A Hacksaw Ridge Desmond Doss szinte hihetetlen története, aki a második világháború egyik legvéresebb csatájában Okinawa szigetén...