7.8 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeFőhírekKülföldVerhofstadt Orbánról: Putyin „pincsijétől” el kell venni a szavazati jogot

Verhofstadt Orbánról: Putyin „pincsijétől” el kell venni a szavazati jogot

„Egy évvel Ukrajna megszállása után Orbán Viktor még mindig szabotálja az Oroszország elleni szankciókat”

– fogalmazott az EP-képviselő.

Guy Verhofstadt a Twitteren jelentkezett be és kemény hangnemben bírálta a magyar miniszterelnököt. A liberális EP-képviselő szerint Orbán Viktor szabotálja az Oroszország elleni szankciókat, majd odáig ment, hogy Magyarországtól el kellene venni a szavazati jogot a Tanácsban.

„Egy évvel Ukrajna megszállása után

Orbán Viktor még mindig szabotálja az Oroszország elleni szankciókat.

Putyin »pincsijétől« el kell venni a szavazati jogot. Mennyi idő múlva lép fel az Európai Tanács?” – fogalmazott bejegyzésében.

Nyitókép: ALEXANDROS MICHAILIDIS / POOL / HANS LUCAS / HANS LUCAS VIA AFP

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work