11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeKülföldKiemelt külföldi hírekVérfürdő Bécsben: öt nőt öltek meg (18+)

Vérfürdő Bécsben: öt nőt öltek meg (18+)

Pénteken összesen öt erőszakos halált halt nő holttestére bukkant a rendőrség Bécsben két helyszínen.

Egy 51 éves nő és 13 éves lánya holttestét a lakásukban találták meg péntek reggel, este pedig három fiatal nőt késeltek halálra egy „piros lámpás házban” – írja az economx.hu.

A rendőrség beszámolója szerint az utóbbi helyszínen valóságos vérfürdő zajlott, a bűncselekmény több helyiségben történt a holttesteket különböző helyiségekben találták. Az áldozatok a piros lámpás ház alkalmazottai voltak, a negyedik kollégájuk annak köszönhetően menekült meg, hogy be tudott zárkózni egy szobába.

A gyilkossággal összefüggésben egy 27 éves férfit vettek őrizetbe, akit a házzal szemközti bokrokban találtak meg, ahol megpróbált elbújni. Feltehetően ő volt a klub utolsó látogatója.

A másik ügyben nem történt még letartóztatást. Az anyát és lányát feltehetően megfojtották, a rendőrség feltételezése szerint a férj követhette el a bűncselekményt, aki egyelőre szökésben van.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem