5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
Home18+Vérfagyasztó részletek a szekszárdi gyerekgyilkosságról: nem volt egyedül a tettes (18+)

Vérfagyasztó részletek a szekszárdi gyerekgyilkosságról: nem volt egyedül a tettes (18+)

Az édesapa nem kiskorúaknak való részleteket osztott meg az ügyészségi papírokba betekintve.

Tettestársa is lehetett annak a 17 éves szekszárdi fiúnak, aki a gyanú szerint elcsalta 6 éves unokatestvérét otthonról, majd a patak partján kivégezte – írja a Ripost.

A március 8-án egy patakparton holtan talált áldozat lapnak nyilatkozó édesapja szerint sokkos állapotba kerültek, amikor kiemelték a lány testét a vízből: „láttam, hogy a fejét összevissza verték valamivel”.

A gyilkosságot bevalló 17 éves K. Dániel téglával verte agyon a lányt, a szexuális erőszakot azonban az ügyészségi iratok tanúsága ellenére tagadta; a papírokból az édesapa számára az derül ki, hogy a 6 éves kislányt elölről és hátulról is megerőszakolták.

Mivel a gyanúsított DNS-ét nem találták meg a behatolás helyénél, az apa arra gyanakszik, nem volt egyedül K. Dániel.

Nyitókép: Police.hu
infostart

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work