5.9 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
Home18+Vérfagyasztó hívást kaptak a hatóságok egy hatévestől: Anya meg akar ölni! –...

Vérfagyasztó hívást kaptak a hatóságok egy hatévestől: Anya meg akar ölni! – 18+

Egy zavarodott nevadai anya tárcsázta a segélyhívót, aki huszonötször mártotta bele a kést hatéves fiába. A kiérkező rendőrök végül lelőtték a 37 éves nőt.

© Henderson police

– Meg akarják ölni egymást. Meg kell ölnünk egymást – ezeket a szavakat ismételgette a Nevada állambeli Hendersonban élő édesanya, miután október 22-én tárcsázta a segélyhívót. A hatóságok a háttérben egy kisfiú hangját vélték felfedezni, aki anyjának könyörgött, hogy ne bántsa.

ANYA MEG AKAR ÖLNI!– hangzott el a mondat a hívás egy pontján a hatéves fiú szájából, majd megszakadt a vonal.

Mivel a visszahívásra senki sem reagált, a rendőrök azonnal cselekedtek és kimentek a család házához, ahol a vérben úszó gyermek nyitott nekik ajtót.

© Henderson police

Zavarodott elmeállapotú anyja, a 37 éves Claudia Nadia Rodriguez eközben a lakásban meztelenre vetkőzött, és azt követelte a rendőröktől, hogy öljék meg őt. Dulakodni kezdett velük, majd külföldi értesülések szerint az egyikük fegyveréért nyúlt és elsütötte azt.

Ekkor a rendőrök önvédelemből rálőttek az asszonyra, aki a helyszínen életét vesztette.

Videó

https://www.mirror.co.uk/news/us-news/harrowing-911-call-hears-boy-20842529#ICID=OffSiteVideo

mirror.co

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work