4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóVéres tömegverekedéssel ért véget a Budapest–Bamako-rali - videó

Véres tömegverekedéssel ért véget a Budapest–Bamako-rali – videó

Már kiosztották az érmeket is, amikor egy magyar és egy szerb csapat egymásnak esett.

Egy pofonnal kezdődött és egy beszakadt fejjel végződött a magyar és szerb csapat között kialakult tömegverekedés a Budapest-Bamako-rali díjkiosztóján – derül ki az rtl.hu tudósításából. Azt nem lehet tudni pontosan, hogy mi robbantotta ki a konfliktust, de a főszervező, Szabó Gál András, azt mondta: a helyiek szerint a polgárháború óta nem láttak ilyen súlyos verekedést.

A magyar versenyzőt, akinek széttörtek egy whiskeys üveget a koponyáján, a rali orvosai látták el, össze kellett varrni a fejét. A portál tudósítója szerint a díjkiosztón már mindenki fáradt, ingerlékeny volt, és sokan alaposan a pohár fenekére néztek, hogy megünnepeljék a célba érkezést. Az egyik magyar versenyző elvesztette az egyensúlyát és nekiütközött a szerbek asztalának, ezért szólalkoztak össze. Balszerencséjükre mindkét fél nagy csapattal érkezett a versenyre, és ez jó alapnak bizonyult a tömegverekedéshez.

Videó

Az egész verseny alatt rendőrök és katonák őrizték a tábort, ők azonban nem voltak jelen, amikor kitört a káosz. Már csak akkor érkeztek a helyszínre, mikor a magyarok és a szerbek rendezték nézeteltérésüket.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem