16.5 C
Budapest
2023. június. 7. szerda

Véleményünk szerint, ez a tett bűncselekmény! A szomorú benne az, hogy ezek a szerencsétlenek, büszkeséget éreznek: Orbán Viktor házához lopóztak a momentumosok az éjjel! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Orbán Viktor háza elé vonultak a momentumosok csendben, az éj leple alatt!

„Orbán Viktor háza előtt vagyunk. Nem szokták engedni, hogy ide tüntetéseket jelentsünk be, mi nem is jelentettünk be tüntetést, ez egy spontán összejövetel, mondhatni, flashmob, XXI. századi nyelvvel élve..”‘

– kezdi mondandóját az éjjeli videóban Hajnal Miklós, a Momentum szóvivője. Az álomgyilkos párt mostani akciójára a gyülekezési törvény módosítása miatt került sor, az ifjak ugyanis felháborodottan vették tudomásul, hogy eztán nem tüntethetnek politikusok otthona előtt.

Annyira bátrak voltak a momentumos suhancok, hogy a koszorújukat Orbán Viktor kapujára lógatták, és a mécseseiket is a bejáratnál helyezték el. Szomorúan vették ugyanakkor tudomásul, hogy nagy tettüknek semmilyen következménye nem volt, így megjegyezték

Srácok, durvább cuccal kellett volna jönni!

Aztán a tahó bűnözők, akik nem voltak tisztába tettükkel, levelet írtak a Miniszterelnöknek, és bedobták a postaládájába. A levél így kezdődik:

Kedves főbűnöző!

A levél tartalma nem fontos, ez már nem a mi dolgunk, hanem a rendőrségé, és az ügyészségé!

Viszont itt van a videó, amit magukról készítettek, ez nagyon is jó lesz az ügyésznek majd, hogy kétség ne legyen senki előtt!

A Hirmagazin.eu online média a következő nyilatkozatot teszi ezzel az esettel kapcsolatban:

Ez a cselekmény, bűncselekmény, és alkalmas bűntetőjogi minősítés megfogalmazására!

A rendőrség és az ügyészség dolga meghatározni, hogy milyen bűncselekményt követtek el az elkövetők!

Tegnap csak odalopóztak, holnap többen mennek, és belőnek az ablakon, holnapután pedig levadásznak minden kormánypárti politikust az utcán, mert a megtehetik!

Mi a magunk részéről várjuk a büntetőeljárás megindítását! Hirmagazin.eu

Alapcikk: demokrata.hu

Forrás: Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Gerard Butler, Linda Cardellini, Gary Oldman – A Hunter Killer küldetés – videó

Joe Glass tengeralattjáró-kapitány (Gerard Butler, Támadás a Fehér Ház ellen, 300) épp egy vészhelyzetbe került amerikai tengeralattjárót próbál...

A magyar kislányok lettek a legszebbek Törökországban

A 11 éves Sólyi Réka mindent vitt Sorra hozták el a dobogós helyeket a magyar versenyzők a törökországi Future...

Halálos baleset történt Budapesten tegnap éjjel – videó

Baleset miatt lezárták a ferihegyi repülőtérre vezető utat kedd éjszaka. A rendőrség a honlapján tudatta, hogy a karambolban többen megsérültek, egy...

Egy darabig nem tér vissza a nyárias idő

Egy darabig nem tér vissza a nyárias idő - írja a ripost.hu Kedd Gyakran lesz erősen felhős az ég, és két...