17.7 C
Budapest
2024. április. 14. vasárnap
HomeKülföldKiemelt külföldi hírekVégre őszintén elmondta Katalin hercegné tegnap este, hogy ez a baj: daganatos...

Végre őszintén elmondta Katalin hercegné tegnap este, hogy ez a baj: daganatos sejtet találtak nála – videó

Itt a Twitter-videó linkje, ahol Katalin hercegné végre elmondja az igazságot! Egész eddig, ami nagyon szomorú, a Palota és mindenki, aki nyilatkozott, megtévesztett minden rajongót, érdeklődőt!

Megelőző kemoterápiás kezelést kap Katalin brit hercegné, írja a BBC. A királyi udvar péntek esti közleménye szerint a brit trónörökös, Vilmos herceg feleségének szervezetében a januári műtétje után találtak rákos sejteket.

Katalin hercegné egy, az X közösségi oldalra feltöltött videóban számolt be a diagnózisról.

Videó

Végre őszintén elmondta Katalin hercegné tegnap este, hogy ez a baj: daganatos sejtet találtak nála – videó

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

Hasonló hírek

securiton-tűzvédelem