27.1 C
Budapest
2022. június. 30. csütörtök

Végre, megszületett az első kérdés, amelyben NEMZETI EGYSÉG van! Oszd meg!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Bangóné Borbély Ildikó miután lepatkányozott mintegy hárommillió magyar embert, közösségi oldalán próbálta megmagyarázni a megmagyarázhatatlant.

Ezzel akkora tömegfelháborodást okozott, ami ez idáig egyedül Judith Sargentini, Soros-párti holland politikusnak sikerült. Jobboldali és baloldali szavazók közösen követelték a szocialista politikus távozását a közéletből.

Az utóbbi idők legnagyobb belpolitikai botrányát okozta Bangóné Borbély Ildikó azzal, hogy az ATV élő adásában lepatkányozta a Fidesz-KDNP pártszövetség mintegy hárommillió szavazóját. Többek között Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetiroda vezetője és Kocsis Máté Fidesz-frakcióvezető is lemondásra szólította fel a magyar ellenzékhez mérve is szokatlan átéléssel gyűlölködő MSZP-s politikust. Mindez nem hatotta meg Bangónét, aki még a botrány kirobbanásának napján elkezdte megmagyarázni a megmagyarázhatatlant, többek között Facebook-oldalán. Ha valaki egyetlen pillantást vet a bejegyzés alatti kommentszekcióra, akkor azt láthatja, hogy az emberek nem fogadták el a politikus magyarázatát. Ugyanis

szokatlan módon baloldali- és jobboldali szavazók együttesen ítélték el a patkányozó szocialista politikust, többen közülük lemondásra szólították fel.  

Több mint kétezer hozzászólás érkezett az írás alatt, ezek szinte mindegyike dühösen fogadta a politikus reakcióját. Emlékezetes, ekkora virtuális tömegháborodást egyedül Judith Sargentini, Soros György megbízható politikusa tudott okozni azzal, hogy a magyar jogállamiság helyzetét vizsgáló jelentés készítése közben rendszeresen szidalmazta Magyarországot.

Volt, aki kikérte magának a hasonlatot!

FORRÁS: FACEBOOK

Egy baloldali érzelmű szavazó arról írt, hogy egy pillanatra nem kapott levegőt, amikor meghallotta a patkányozást. Egyúttal arra kérte Bangóné Borbélyt, vállalja szavaiért a következményeket.

FORRÁS: FACEBOOK

Mások azt kifogásolták, hogy ha ezt egy fideszes politikus mondta volna, akkor beindulna a propagandamédia.

FORRÁS: FACEBOOK

Egy másik egykori baloldali szavazó is felháborodásának adott hangot.

FORRÁS: FACEBOOK

“Nincs bocsánat! Egyértelmű voltak a szavai! Ez nagyon rossz, gyenge magyarázat, ez hazugság!” – értékelt egy újabb kommentelő.

FORRÁS: FACEBOOK

“Nem kell a púder” – reagált egy kommentelő a szocialista politikus magyarázkodására.

FORRÁS: FACEBOOK

“Utólag kár magyarázni” – írta a következő hozzászóló.

FORRÁS: FACEBOOK

Egy másik kommentelő pedig úgy látta, az ilyen agresszív, gyűlöletkeltő ellenzéki nyilatkozatok hozzá fogják segíteni a kormánypártokat az újabb kétharmados győzelemhez.

FORRÁS: FACEBOOK

origo, hirmagazin, facebook

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Putyin megüzente: ekkor tör ki a harmadik világháború

A konzervatív Washington Examiner arról ír, hogy hétfőn az egykori orosz elnök Dmitrij Medvegyev arra figyelmeztette a NATO-t, hogy...

Férfi vízilabda-válogatottunk kikapott az olasztól, legjobb esetben is az 5. helyért játszunk majd

Jól indult, de végül nem sikerült legyőzni a címvédőt. A magyar férfi vízilabda-válogatott 11–10-re kikapott az olasztól a...

Eltűnt egy 17 éves leány a Dunában.. Rendőreink nagy erőkkel keresik..

Egy 17 éves lányt keresnek a Dunában Visegrádnál. Három testvér fürdőzött a folyóban a visegrádi kompkikötőnél, a 16 éves...

Vízhiány van több Budapest-környéki településen

Lokális vízhiány esetén haladéktalanul lajtos kocsis vízellátást ígérnek. Solymáron már szükség is volt erre. Van, ahol illegális vízkivét...
facebook