10.8 C
Budapest
2022. október. 4. kedd

Végre kiderült, miért szingli még mindig Osvárt Andrea – VIDEÓ

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

A vi­lág­hírű szí­nésznő egy idő­ben meg­pró­bált a ma­gán­éle­tére kon­cent­rálni, hi­szen sok évnyi szing­li­ség után vá­gyott már egy kap­cso­latra. A hét­köz­napi élet azon­ban nem úgy sült el, ahogy ő azt sze­rette volna.

Osvárt Andrea fényes karrierrel büszkélkedhet, hiszen ma már nem- csak sikeres színésznőként, hanem filmek producereként is megállja a helyét.

Míg itthon nem sok felkérést kap, addig külföldön elhalmozzák munkákkal, így nem csoda, hogy magánélete sokszor háttérbe szorul. A harminchat éves Andrea természetesen szeretne egy komoly kapcsolatot, de valamiért a nagy Ő nem akar szembejönni vele.

Ebben a korban jó lenne már a magánéletemre is koncentrálni,  egy kis időt meg energiát arra is szánni. Amit én egyébként már megpróbáltam, csak nagyon nem jött össze. Valószínűleg még más feladatom van

– magyarázta szinglisége okát a színésznő, aki egy időre – párkeresés céljából – még a reflektorfényt is maga mögött hagyta.

Végre kiderült, miért szingli még mindig Osvárt Andrea

Osvárt Andreáért oda vannak a férfiak, ő mégsem találta még meg élete párját. (Fotó: Facebook)

Egy nagyon éles váltás volt az életemben, hazaköltöztem, és megpróbáltam hétköznapi életet élni. A vörös szőnyeg, a partik és az interjúk helyett inkább otthon voltam. De igazából nem is tudom, ezt hogy képzeltem.

Az a lényeg, hogy én nem vagyok hagyományos típusú ember, nem véletlenül lettem olyan, amilyen. Szóval aztán rájöttem, hogy egyszerűen nem tudok így élni. Egy kicsit próbáltam ezt magamra erőltetni, és ez hiba volt. Nyomás is volt rajtam, hiszen akkor már évek óta egyedül voltam – vallotta be Andrea, aki rádiós szerelmével való szakítása óta újra a szinglik táborát erősíti. A férfiak természetesen bombázzák ajánlatokkal, de van, amikor egy-egy rajongó már túlzásba viszi az udvarlást.

“Az interneten azért bőven kapok üzenetet. Vannak azért durva rajongóim. Volt, aki bekopogott hozzám. Az már sok. Elküldtem, de fenyegetve – árulta el a magyar szexszimbólum D. Tóth Krisztának az Elviszlek magammal című internetes műsorban.

Forrás: Ripost

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Indonézia után – a futballtörténet legszörnyűbb stadionkatasztrófái

A hétvégi indonéziai, szurkolók okozta katasztrófa, amely már az eddigi ismeretek szerint is legalább 174 halálos áldozatot követelt,...

Milyen pozitív hatásai lehetnek a kaszinóknak a gazdaságra?

A szerencsejáték egyre nagyobb iparággá válik, és ma már általánosan elfogadott tény, hogy a kaszinók számos szempontot figyelembe...

Kiraboltak egy gyereket Kaposváron

Fiatal felnőtt rabolt ki egy kiskorút Kaposváron. Az ügy adatai alapján az akkor még ismeretlen tettes szeptember 29-én délután...

Orbán Viktor: Épségben át kell vinni a hazát a túlpartra..

Ki kell bírni a próbatételeket és "épségben át kell vinnünk hazánkat a túlsó partra, egymásba kapaszkodva és bízva...