11.2 C
Budapest
2024. április. 20. szombat
HomeTudástárTechnika, kommunikációVégre egy nagyon jó hír a Windows 11-et használóknak

Végre egy nagyon jó hír a Windows 11-et használóknak

A frissítéseknél jön a könnyítés.

Már teszteli a Microsoft a Windows 11 várhatóan idén ősszel befutó 24H2 főverziójában érkező újítást, amelynek köszönhetően az operációs rendszer képessé válik újraindítás nélkül alkalmazni a letöltött biztonsági frissítéseket – írja az Origo. Ez a felhasználók számára némi régóta vágyott komfortot hoz majd.

A biztonsági frissítések újraindítás nélküli alkalmazását „hot patching” néven emlegetik, és nem újdonság, a Windows Server termékekben már régóta elérhető, hogy ne kelljen üzemkiesést okozva újraindítani a kiszolgálókat.

Van azonban egy beállítás, amelynek aktívnak kell lennie ahhoz, hogy ez a lehetőség majd elérhetővé váljon: a virtualizálásalapú biztonság, avagy a magelkülönítés az operációs rendszerrel előtelepítve érkezett számítógépeken alapértelmezettként be van állítva. A többi gépen a funkció állapotát a Windows biztonság alkalmazás Eszközbiztonság részében tekinthetik meg a felhasználók.

Forrás

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem