0.4 C
Budapest
2023. december. 7. csütörtök

Véget ért a háború? Hódi Pamela pert nyert Berkivel szemben

Dátum:

Megosztás:

Budapest – Lezárult Tóth-Hódi Pamela és Berki Krisztián gyermekelhelyezési pere – tudta meg a Blikk. A felek korábban peren kívül próbáltak megegyezni közös lányuk, Natasa Zselyke elhelyezéséről, ám a megállapodás aláírása után Berki meggondolta magát, s nem egyezett meg az exével.

Nem maradt más lehetőség, mint hogy a bírósághoz forduljanak. A másfél éve zajló per végére pedig nemrég pontot tettek, bár az ítélet nem jogerős. A Blikk megkereste Pamelát, aki szűkszavúan nyilatkozott lapunknak.

– Az ítélet tartalmával elégedett vagyok, és amint jogerős lesz, szívesen nyilatkozom is róla, ám addig nem szeretnék többet mondanikezdte lapunknak Pamela.

Pamela és Krisztián kislánya 2013-ban született, négy évvel később a pár úgy döntött, külön utakon folytatják. Hiába a közös gyermek, amely örök életükre összeköti őket, nem tudtak megállapodni az elhelyezés részleteiben. Közel másfél éve járnak bíróságra, ám mint kiderült, mindez elkerülhető lett volna.

– 2017 szeptemberében jött egy olyan bírósági végzés, hogy 50-50 százalék legyen a gyermekfelügyelet. Ezt akkor adja meg a bíróság, ha a felek között jó a kapcsolattartás és a kommunikáció. Sajnos, még erre a végzésre kell hagyatkoznunk, holott igazából mi soha semmiben nem értünk egyet – nyilatkozta nemrég Pamela Hajdú Péternek a Frizbi című műsorban. – Ezt támadtam meg, pedig nem szerettem volna. Az egésznek, annak, hogy miért járunk a bíróságra, van előzménye. Korábban elmentünk az én ügyvédemhez, fél éven keresztül minden héten jártunk hozzá, és elmondtuk, mit szeretnénk. Krisztián három dologhoz ragaszkodott, én egyhez, végül megegyeztünk és aláírtuk a papírokat.

Pamela elmondta, a megállapodással mentek a bíróságra, ám a bírónő jelezte, kiegészítésre van szükség, amelyet ott helyben el is végezhettek volna, ám addigra Berki távozott az épületből.

– Nem jött vissza, hiába hívta őt az ügyvédje. Kiborultam, mert szerettem volna túl lenni az egészen. Krisztiánnál minden óráról órára változik, olyan hangulatingadozásai vannak, amivel nem tudunk mit kezdeni. A következő tárgyaláson bejelentette, hogy ő mégsem szeretné ezt az egészet. Nem értettük, miért nem, és ezért tartunk most ott, hogy pereskedünk és bíróságra járunkmondta akkor Pamela.

Most ennek a megterhelő időszaknak lett vége, ugyanis lapunk úgy tudja, az eljáró bíróság első fokon Pamela javára döntött.

Lapunk úgy tudja, a felek a láthatási időről és a gyermektartás összegéről nem tudtak megegyezni. Berki azt nyilatkozta korábban, hogy az exe 200 ezer forintos tartásdíjat követel tőle, ám információnk szerint ennél jóval kevesebb pénzről van szó. A láthatás kérdésében is – amely, mint korábban megírtuk, másfél hét/fél hét volt az édesanya javára – döntött a bíróság, amellyel kapcsolatban Pamelának nem voltak fenntartásai.

Forrás: Blikk / Hirmagazin.eu

Fotó: Varga Imre, Pozsonyi ZIta

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
securiton-tűzvédelem

Kapcsolódó hírek

Scott Adkins: Tökéletes célpont 2 – videó

A második részben is folytatódik az embervadászat. Ezúttal Burma dzsungeleiben és Thaiföldön. A visszavonult harcmûvész Wes Baylor (Scott Adkins),...

Videóra vettek egy horrorisztikus keddi gázolást Solymáron, keresik a sofőrt

A német rendszámú BMW-s sérült kocsival, fékezés nélkül hajtott tovább. A rendőrség a lakosság segítségét kéri. Két embert gázolt...

A babérlevél antioxidánsként segíti a vesék egészségét

Napjainkban is sokan használnak a húsételek készítésekor, sütésekor babérlevelet. A kutatási eredmények azt mutatják, hogy nagyon sok előnnyel...

Konyhai- és háztartási gépeket adományoztak rászorulóknak! Nemes cselekedet, köszönjük a rászorulók nevében is!

Nélkülöző családok juthatnak a mindennapi életet megkönnyítő készülékekhez Budapest, 2023. december 6. – Konyhai kisgépeket adományozott a Sencor magyarországi...