8.5 C
Budapest
2024. március. 2. szombat

Vége a hajtóvadászatnak: holtan találták a maine-i tömeggyilkost

Dátum:

Megosztás:

Három napos hajtóvadászat után holtan találták a férfit az Egyesült Államokban, akit azzal gyanúsítanak, hogy 18 embert ölt meg egy maine-i lövöldözésben – írja a BBC.

Ez az utóbbi évek egyik legsúlyosabb gyilkossága az Egyesült Államokban. Az elkövető valószínűleg öngyilkos lett.

Amint azt médiánk, a SKYTING MAGAZIN is megírta, szerda éjjel egy gépfegyveres támadó elképesztő tömegmészárlást rendezett Lewistonban. A gyanúsított a tragédia után elmenekült, most megtalálták. A 40 éves Robert Card feltételezhetően önkezűleg vetett véget életének – közölte Michael Sauschuck, Maine állam közbiztonsági biztosa. Az áldozatok életkora 14 és 76 év között volt.

Janet Mills Maine állam kormányzója péntek esti sajtótájékoztatóján azt mondta: „Meghalt. (…) A Maine állambeli rendőrség megtalálta a holttestet”.

Ma este megkönnyebbülten fellélegeztem, mert tudom, hogy Robert Card senkire sem jelent már veszélyt – mondta.

Twitter-post

SKYTING MAGAZIN

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek