Hirmagazin.eu
Főoldal » Vatikáni bennfentes: 2016-os argentin látogatását követően Ferenc Pápa le fog mondani
Tudástár - minden érdekesség

Vatikáni bennfentes: 2016-os argentin látogatását követően Ferenc Pápa le fog mondani

A pápa az Egyházat szörnyeteggé változtatta, aminek semmi köze Jézus Krisztus tanításaihoz.

A múlt héten Leo Zagami (1), a P2 szabadkőműves páholy egykori magas rangú tagja két megbízható forrással találkozott a Vatikánban, az egyikük a Szent Sír és Szent Szilveszter Pápa Lovagrend tagja, a másik Vatikán Állam Titkárságának egyik klérus tagja, mely a Római Kúria legrégebbi gyülekezete, és amely a Római Katolikus Egyház központi pápai irányító bürokráciája.

A két különböző megbeszélésen az Egyház jelenlegi helyzetét vitatták meg, valamint a folyamatban lévő püspöki szinódust, ami 2015 október 24-én fog véget érni.

Az ezeken a találkozókon felszínre került információk finoman szólva is megdöbbentőek voltak.

A két különböző vatikáni forrás kijelentette, hogy Ferenc Pápa a következő évben le fog mondani.

Mindez szülőföldjére Argentínába, illetve két szomszédos országba, Chilébe és Uruguayba történő lelkipásztori látogatása alatt fog megtörténni, abban az időszakban, amely egybeesik az 1816-os Argentin Függetlenségi Nyilatkozat bicentenáriumával.

A dátumot óvatosan választoták meg, hogy elkerüljék a zavaró hatást, mivel az argentin kormány kívánsága az volt, hogy az esemény csak a 2015-ös elnökválasztást követően tudódjon ki.

Azt feltételezik, hogy a pápa Argentínába tett látogatása során esetleg szentté avatná Jose Gabriel del Rosario Brochero-t, amiről soha nem képzelték volna, hogy az a pillanat lesz az, amit Ferenc Pápa jezsuita társaival választ, hogy véget vessen pápaságának.

Jorge Mario Bergoglio Argentínában kíván nyugdíjba vonulni, és nem a Vatikánban, miután befejezte szolgálatát jezsuita pápaként az Új Világrendnek.

Sikeresen támogatta az Agenda 2030-at (szén adók stb.), a családi értékek, valamint a Kereszt szentségének lerombolását. Támogatta a növekvő mexikói bevándorlást; ahogy ez erősebbé teszi a Katolicizmust az USA-ban, az európai menekültügyi válságot; amely eszköz a Keresztény civilizáció szülőhelyének elpusztításához, készen arra, hogy felváltsa a Kriszlám, és az Egy Világvallás. Az Új Világrend bábja jól végezte munkáját.

Ferenc Pápa figyelmeztette a Katolikus Egyház püspökeit és bíborosait, hogy kerüljék a “hermeneutikai összeesküvést”, megerősítve az Egyháztól való növekvő félelmet az igazság terjesztését illetően az információ korában.

A Vatikán sötét titkai egyre inkább kitudódnak, és Ferenc Pápa is egyre idegesebb.

Valójában a Szinódus elmúlt pár napjában befolyásos konzervatív püspökök kérdezték a pápát az USA-ban tett legutóbbi látogatásáról. Az ő szemükben az út teljes kudarc volt, mely elidegenítette a hagyományos Katolikusokat egy erősen megkérdőjelezhető liberális, kommunista megközelítést támogatva, melyet természetesen úgy alkottak meg, hogy az megfeleljen az Új Világrend szándékainak.

Mindennek tetejébe volt egy példátlan lépés, melyet a vatikáni meleg lobbi hangszerelt nyílt partnerségben különböző LMBT Keresztény aktivistákkal, hogy valójában lobbizzanak a püspököknél a Szinódus alatt azzal a szándékkal, hogy nyissák meg az Egyházat a melegek számára, amely jelen van a papságban.

Két konferenciát is rendeztek Rómában különböző jezsuiták ebből a célból, az egyikre október 2-án pénteken került sor az Angelicumban, az Aquinói Szent Tamás Pápai Egyetemen, a másikat október 3-án, a Cento Pellegrini “Santa Teresa Couderc”-ben “A szeretet útjai” címmel tartották. Ez nem csak a Szivárvány Katolikusok Globális Hálózatának alakuló közgyűlése lett, hanem választott helye Charamsa atya “bemutatkozó” mutatványának, melyet a híres meleg szóvivő, Emilio Sturia Turno rendezett, akiről azt mondják, hogy érzelmileg érintett egy izraeli hírszerző személyében, amely bizonyítja, hogy mennyi rejtett érdek működik e művelet során.

A “Szeretet útjai” konferencia alatt körülbelül 80 ember előtt történt, hogy José Raúl Vera Lopez, Saltillo püspöke Mexióban, aki liberális diminikánusként ült a jezsuiták mellett: Pedro Labrin, Chiléből és Pino Piva, Olaszországból, mikor a következő megdöbbentő nyilatkozatot tette: “A melegek az Egyház megmentői.”

A püspöki családról tartott Szinódus alatt Giuseppe Casale, Foggia érseke kijelentette az olasz médiának: “A meleg szerelem nem bűn, és tiltása hibát jelent,” hozzátéve, hogy a “Melegek értéket jelentenek az Egyház számára.” Várjunk csak egy percet! A szodómia nem bűn a Katolikus Egyházban?

Ezek után nem csoda, hogy Ferenc pápa bejelenti lemondását jövőre a világnak, miután átalakította az Egyházat egy olyan szörnyeteggé, aminek semmi köze már Jézus Krisztus tanításaihoz.

Leo Lyon Zagami egy olasz székhelyű geopolitikai kutató és kilenc könyv szerzője, köztük a legújabb a “Ferenc Pápa: Az utolsó pápa?” címet viseli (1), amelyben feltárja a pénzt, a szabadkőműveseket és az okkultizmust, melyek a Katolikus Egyház hanyatlása mögött állnak.

(1) – http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_29.htm
(2) – http://cccpublishing.com/Last-Pope

Forrás: Újvilágtudat

Hasonló hírek

Fókuszban az edutainment

info

Hátborzongató felfedezés! Ezen a bolygón élhetnek a földönkívüliek

Mazsi

Azonosítatlan tárgy repült át a The Walking Dead sorozat forgatásán – VIDEÓ

Mazsi
-------------------------------------------------------------------------------------------------

Maradj otthon, vigyázz magadra, vigyázz az idősekre és a gyermekekre, és tevékenykedj az interneten, olvasd a Hirmagazin.eu Online Médiát!

Köszönjük, hogy a Hirmagazin.eu Online Médiát választottad!

Azon dolgozunk, hogy ami Téged érdekelhet, azt kivétel nélkül el tudd olvasni nálunk!

Bármilyen észrevételed, javaslatod, híred, cikked, képed vagy videód van, azt írd meg, küldd el nekünk ide: [email protected].

Adj meg egy nick-nevet (Téged azonosító, általad kitalált nevet, ha nem szeretnéd a teljes nevedet feltüntetni az anyagaid mellett), vagy add meg a keresztnevedet, vagy a teljes nevedet, a Te anyagaid látogatottságának "gyümölcsét" élvezd Te! Mi azt a nevet tesszük az anyagaid mellé, amit Te az e-mailben kérsz!

Dolgozzunk össze, légy részese a mi sikerünknek, ahogy mi is részesei szeretnénk lenni a Te sikerednek!

Hirmagazin.eu Főszerkesztősége


Figyelem!

A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások, kommentek nem a Hirmagazin.eu Online Média nézeteit tükrözik!

Szerkesztőségeink a hírek publikálásával, megjelenítésével foglalkoznak, a hozzászólásokat, kommenteket nem tudják befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tükrözik.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljetek!

A visszatérő vulgárils, gyűlölködő, uszító kommentelőket tiltjuk oldalunkról!

Célunk az, hogy olyan olvasótábort szolgáljunk ki munkánkkal, akik, egyfelől örömüket lelik az általunk közzétett híranyag olvasásában, másfelől valós tájékoztatást jelent részükre a Hirmagazin olvasása!

Köszönjük a megértéseteket!

Hirmagazin.eu Online Média - főszerkesző
--------------------------------------------
Betöltés....