12.8 C
Budapest
2024. április. 23. kedd
Home18+Vasvári Vivien szexi Télanyuként táncol – videó (18+)

Vasvári Vivien szexi Télanyuként táncol – videó (18+)

Keveseknek áll olyan jól a Mikulás-sapka, mint Vasvári Viviennek, aki a hideg decembert is képes felforrósítani extrémebbnél extrémebb szettjeivel. Már-már tökéletesnek mondható az influenszer alakja, amelyet rendkívül jól hangsúlyozott a Télanyu-öltözék is.

Senki nem gondolná Vasvári Vivienről első blikkre, hogy egy 32 éves, kétgyermekes édesanya, hiszen szédületes alakja van. Legyen szó melegítőről, vagy egy elegáns ruháról, mindenben csodálatosan fest. Legutóbb szinte teljesen előbukkantak a mellei a miniruhájából, de most sem okozott csalódást, hiszen szinte eggyé vált a szexiség fogalmával.

Az irtó dögös anyuka nem aprózza el, ha a karácsonyról és ünnepekről van szó. Már náluk is áll a karácsonyfa, ráadásul a fehér és piros gömbökkel díszített fára egy egész kisvasút is felkerült. Vivi természetesen ma sem hagyta csábító fotó nélkül a követőit, igazi Télanyu-öltözékben kívánt boldog Mikulás-napot.

Erről Te sem maradhatsz le!

Piros-fehér mikulásos bodyban, combcsizmában, kesztyűben és Mikulás-sapkával a fején hódította meg az Instagramot. Az biztos, hogy ettől a látványtól mindenkinek eláll a lélegzete!

Vasvári Vivien az INSTA-n, képek

 blikk

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work