22.7 C
Budapest
2023. május. 31. szerda

Várkonyi Andrea és a „Neked énekelek” – Rekord összeg gyűlt össze az árváknak, a külön liciten egy üzletember győzött..

Dátum:

Megosztás:

Elkezdődött vasárnap este a TV2 hetek óta beharangozott jótékonysági gálaestje. A „Neked énekelek” várhatóan sokakat ültet a képernyők elé: Várkonyi Andreával reklámozták, ő lesz a műsor egyik házigazdája, rá pedig a magánélete alakulása miatt rengetegen kíváncsiak ilyen, vagy olyan okból.

Mindenki ezt olvassa most!

Ami furcsa: mikor Várkonyi Andreát mutatták nem volt látható a képernyőn az ÉLŐ felirat, vagyis az ő jeleneteit Stohl Andrással előre felvehették. Viszont ez nem sokakat zavart, rengeteg pénz gyűlt össze a koronavírus árváknak..

Holott Várkonyi Andrea személyén kívül maga a műsor is megérdemli a kiemelt figyelmet. Médiatörténeti esemény volt például az, hogy – amint a Média1 felfigyelt rá – még a konkurens RTL Klub műsorvezetői is ajánlották a nézők figyelmébe. A neked énekelek célja ugyanis az, hogy az összegyűlt pénzből a koronavírus járvány magyarországi árváin segítsenek, ami még a konkurencia részéről is respektálható tény.

A járvány harmadik hullámában sajnos többszáz gyermek vesztette el egyik, vagy mindkét szülőjét. Az ő megsegítésükre hívta életre Áder János köztársasági elnök és felesége, Herczegh Anita a Regőczi István Alapítványt. A szervezet nagykorúvá válásukig segíti a gyermekeket, támogatja őket anyagilag, amíg szakmát, vagy diplomát szereznek.

A 1357-es adományvonalon várja a koronavírus árváinak szánt felajánlásokat a TV2 Neked énekelek műsora, a csatorna a Facebook-oldalán nem sokkal műsorkezdés előtt a Facebookon-hívta fel újra a figyelmet a lehetőségre:

Várkonyi Andrea műsorvezető társai Stohl András és Till Attila lesznek. A fellépők között pedig olyan nevek szerepelnek, mint például Leslie Mandoki, Demjén Ferenc, Miklósa Erika, Janicsák Veca, de ott lesz Majka és Curtis, valamint Horváth Charlie is érkezik egy Tóth Verával közös duettel.

A műsorban összegyűjtött pénzt a Regőczi István alapítvány segítségével juttatják el a Covid világjárvány miatt árván maradt gyermekeknek.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A Neked énekelek című adománygyűjtő műsor tavaly debütált a TV2-n, akkor az egészségügyi dolgozók javára gyűjtöttek és 35 millió forint jött össze.

Elkezdődött a műsor, rögtön az elején egy érdekes furcsaságot lehetett észrevenni:

Várkonyi Andrea Stohl András oldalán jelent meg a színpadon, míg Till Attila az Adományközpontból jelentkezik. Érdekes, hogy az „Élő” felirat hol megjelenik, hol eltűnik, tehát a műsor egy része vélhetően már előre rögzítve lett. A felirat akkor sem jelent meg, mikor Várkonyi Andreát mutatták, vagy mikor Stohl András Pápai Jocival beszélgetett.

Ez minden esetre nem von le semmit a műsor értékéből, Stohl András a tőle megszokott profizmussal dolgozik, Várkonyi Andrea pedig mintha soha nem is „szakított” volna a tévézéssel.

Várkonyi Andrea a backstageben közben Demjén Ferenccel beszélgetett, aki a 2015 december 30.-i Aréna koncertjének Charlie által is aláírt, kicsinyített plakátját ajánlotta fel jótékony célokra, lehet is rá licitálni.

Az első húsz perc után Tillát láthattuk – a felirat tanúsága szerint élőben – ő az adományközpontból követi az eseményeket.

Sztárokat kaphat élőben, aki licitál:

Demjén Ferenc plakátjának, amit Horváth Charlie is aláírt, a kiindulási ára 100ezer forint a liciten. Leslie Mandoki pedig egy privát akusztikus koncertet ajánlott fel licitre.

Kadlecsek Krisztián szintén élőben jelentkezett egy konyhából három sztárséffel, köztük Tóth Gabi férjével Krausz Gáborral, valamint Wolf Andrással, akik szintén felajánlották, hogy privátban főznek annak, aki a legmagasabb licitet ajánl értük. A kikiáltási ár ezúttal is a százezer forintos licitről indul.

Közben Pápai Joci egy néptáncformációval kiegészülve tért vissza gyökereihez a Neked énekelek stúdiójában:

Meglepetés: Kulka János

Kulka Jánost ismét láthatjuk színpadon, ezúttal Gryllus Dorkával énekel közös dalt. Kulka egy bárszéken ülve, míg Gryllus Dorka mellette állva, hófehér ruhában lépett színpadra.

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A reklámszünetben a TV2 online oldalán élő bejelentkezéseket lehet látni, például a konyhából, ahol a sztárséfek főznek. Az elkészült menüt főzik meg annak is, aki „megnyeri” őket a liciten, a most elkészülő ételt pedig beviszik a Bethesda kórház dolgozóinak.

Sztráséfek főznek a Neked énekelek alatt, az elkészült menüt a Bethesda dolgozói kapják / Fotó: TV2Sztráséfek főznek a Neked énekelek alatt, az elkészült menüt a Bethesda dolgozói kapják / Fotó: TV2

Háromnegyed óra alatt 19 millió!

Tilla büszkén jelentette az adományközpontból, ahol a Mintaapák színészei veszik fel az adományvonalakat, hogy jelenleg 19 248 040 Ft gyűlt össze ez alatt a rendkívül rövid idő alatt.

A 1357-es adományvonalra küldött minden egyes sms, vagy hívás 500 Fttal gyarapítja az adományok összegét, míg a sztárok által tett felajánlásokra a 06-1-467-6666-os telefonszámon lehet licitálni a műsor alatt.

Egy óra, 22 millió

A vonalak folyamatosan égnek, a Margaret Island előadása után ismét Tilla jelentkezett az adományközpontból, ahol már 22 548 540 forintnál tartott az adományok összege, nagyjából egy órával a műsor megkezdése előtt.

Az adományok összege közben villámsebességgel emelkedik, nem sokkal este nyolc után már 26 918 624 forintnál tart az eddig összegyűjtött összeg.

Fél kilenc előtt ismét színpadon a Dancing with the Stars profi táncosai! Várkonyi Andrea és Stohl András bejelentették, hogy már javában zajlanak a következő évad készületei, így hamarosan ismét műsorra kerül a nagysikerű Dancing with the Stars. Gabriella Spanic is bejelentkezett. A színésznő Mexikóban forgat egy sorozatot, onnan üzent a TV2 nézőinek és bíztatta őket, hogy adakozzanak annak érdekében, hogy az árván maradt gyermekek álmai is megvalósulhassanak.

Rekord dőlhet?

A nézőknek köszönhetően már 32 743 874 Forintnál tart az adományok összege, nem sokkal este fél kilenc előtt. Ez már a tavalyi adás teljes adomány-összegét közelíti, alig másfél óra alatt!

Kedveld és ajánld a Hirmagazin.eu Online Médiát!

A konyha

A Kossuth tér melletti konyhából jelentkező Kadlecsek Krisztián Vomberg Frigyes sztár séffel beszélgetett. Elmondták, hogy ha a Séfek Séfjének privát vacsorájára licitálnak a nézők, akkor ugyanazt a látványt és színvonalat kaphatja a legmagasabb adományt felajánló adakozó, mint, amit a tévében is láthattak a nézők. A konyha után Leslie Mandokit kapcsolták Várkonyi Andiék, aki Németországból jelentkezett és biztatta a nézőket, hogy adományozzanak. Majd rendhagyó módon saját stúdiójából énekelt zenekarával a TV2 nézőinek.

Az országokon átívelő produkció után ismét Tilla jelentkezett, aki beszámolt arról, hogy fél kilenc után kicsivel már 35 172 870 forintnál tart a adományok összege. (Emlékezetes, tavaly 35 millió gyűlt össze az egészségügyi dolgozóknak.)

21 óra előtt 55 millió!

Kilenc óra előtt rekord mennyiségű adomány gyűlt össze: 55 689 230 forintnál tartott az összeg. Makranczi Zalán elmondta, hogy nála az adományközpontban a legmagasabb, magánszemélytől beérkezett összeg eddig 150.000 forint volt.

Újra együtt:

Majka és Curtis is színpadra léptek a műsorban. Nikával kiegészülve hosszú idő után most álltak először színpadon.

Várkonyi Andrea és Tóth Gabi

Várkonyi Andrea Tóth Gabival beszélgetett a Backstageben. Gabi gyönyörű hófehér csipke ruhában elmesélte, hogy amióta megszületett a kislánya, Hanna Róza, azóta még inkább visszafordult a népzenék világához, hiszen kislánya leginkább ezt a zenei stílust fogadja el édesanyja tolmácsolásában.

Várkonyi Andrea megkérdezte azt is Gabitól, hogy ha párja, Krausz Gábor a konyhában főz az adományműsor alatt, ő pedig hamarosan színpadra lép az Ötödik Évszak nevű együttessel, akkor ki vigyáz a kislányukra, mire az énekesnő elmondta, hogy édesanyja, azaz Hanna Róza nagymamája van jelenleg a kislánnyal. Elmondta azt is, hogy a nagyszülők rengeteget segítenek mostanában nekik, amiért nagyon hálás, illetve elmesélte, hogy kislánya gyereknapra egy homokozót kapott, tele homokkal, amivel jól elfoglalja magát.

Neki főznek a sztárszakácsok

Tóth Gabi és az Ötödik Évszak előadása után ismét kapcsolták Kadlecsek Krisztiánt és a konyhát, ahol a séfek – köztük Tóth Gabi férje Krausz Gábor is – már elkészültek az ételekkel. És kiderült az is, hogy ki ajánlott a legtöbbet a privát vacsoráért, amit a három séf főz majd meg egy tíz fős társaságnak.

A szerencsés pedig nem más lett, mint Kecskemétről Hovány Márton. Ugyan nem mondták be, de valószínűleg az ismert üzletemberről van szó, a Hovány autószalonokat vivő cég alapítójáról. A licitáló. másfél millió forintot ajánlott a privát vacsoráért.

Ezek után megindító duettel érkezett Janicsák Veca, aki a koronavírusban elhunyt Balázs Fecó dalát adta elő nem akármilyen körülmények között. Balázs Fecó ugyanis a háttérben kivetítőn volt látható, ahogyan egy zongora mögött ülve énekelte a Csend éve című számot, a technikának köszönhetően együtt, Janicsák Vecával.

Lezárult a másik licit

Lezárták a licitálást! Leslie Mandoki privát, exkluzív akusztikus koncertjére egy anonim licitáló 300 ezer forintos ajánlata volt a legmagasabb.

A végösszeg:

Elképesztő végösszeg született a TV2 Neked Énekelek című adományozó gálaműsorában. Az adományvonalra 101 824 210 forint érkezett a covid miatt árván, vagy félárván maradt gyermekek számára.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner

Kapcsolódó hírek

Összeverekedtek a Roma- és Sevilla-szurkolók Zuglóban, több ember kórházban

Hét lengyel férfit állítottak elő a rendőrök azután, hogy két foci szurkolótábor egymásnak esett Zuglóban. Többen meg is sérültek....

Brüsszelben ismertették a tervet, hogyan fosztanák meg hazánkat az uniós elnökségtől

Az erről szóló tájékoztatón Gwendoline Delbos-Corfield baloldali francia EP-képviselő lényegében elismerte, a háborúval kapcsolatos álláspontja miatt büntetnék a...

Novák Katalin személyesen látogatta meg a Koszovóban megsérült magyar katonákat

„A hadsereg főparancsnokaként személyesen is megköszöntem a helytállásukat, és mihamarabbi gyógyulást kívántam nekik” – fogalmazott. A köztársasági elnök a Facebook-oldalán...