Kezdőlap Főhírek Belföldi hírek Varga Judit: „Újabb atombombát sikerült elhárítani, ami nemcsak a magyar, de az...

Varga Judit: „Újabb atombombát sikerült elhárítani, ami nemcsak a magyar, de az európai gazdaságnak is jó hír”

22
767257f1a9c64cb3be140624bb399adf
ripost
reklám cimke zolinak

Varga Judit pozitív hírekről számolt be, ami nemcsak a magyar, hanem a teljes európai gazdaság számára is jó hírt jelent.

Magyarország igazságügyi minisztere is elkötelezett a zöld jövő mellett, amit már számtalan alkalommal kiemelt. Van egy ezzel kapcsolatos javaslat, melyet a kezdetektől fogva szorgalmazott a magyar kormány.

Ez nem más, mint a zöld átállással kapcsolatos tézis, miszerint lehetetlen nukleáris és földgáz alapú energia nélkül véghezvinni a terveket. Kiemelte, az Európai Parlamentben is megszavazták a javaslatot, így a vizes világbajnokság után sem maradtunk magyar siker nélkül a héten.

„A vizes vb után sem maradtunk magyar siker nélkül a héten, hiszen az Európai Parlamentben is megszavazták azt a javaslatot, amit mi már a kezdetektől fogva szorgalmaztunk: a zöld átállás lehetetlen nukleáris és földgáz alapú energia nélkül.” – írta a posztjában a magyar igazságügyi miniszter.

„Így elbukott az európai baloldal azon őrült kezdeményezése, amely megakadályozta volna, hogy az atomenergiát és a gázt fenntartható környezetvédelmi kategóriába minősítsék.” – tette hozzá Varga a bejegyzésében, amit vasárnap délután tett közzé.

„Újabb atombombát sikerült elhárítani, ami nemcsak a magyar, de az európai gazdaságnak is jó hír. Atomenergia nélkül nincs zöld jövő. Hajrá, magyarok!” – hangsúlyozta, emelte ki varga, aki továbbra is ki fog állni ezen ügy mellett.mti, liner

Hirmagazin.eu

facebook