4.6 C
Budapest
2024. április. 17. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfóVarga Judit őszintén Magyarról, pár gondolatban a Facebookon

Varga Judit őszintén Magyarról, pár gondolatban a Facebookon

Sokaknak a kormányváltás reményét, másoknak viszont a teljes bizonytalanságot hozta magával Varga Judit volt férje a hazai politikába.

Többen nem tudnak mit kezdeni a helyzettel: megéri-e kockáztatni, hogy beálljanak Varga Judit volt férje mögé? A 2022-es választás tanulságai között egyértelműen fellelhető, nem szabad feltétlen bizalommal beállni egy üstökösként feltűnő, új politikai szereplő mögé, mert később kényelmetlen helyzetbe kerülhet az ember.

Varga Judit borzasztó egyszerűen fogalmazott:

..Egy ilyen ember ..

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work