8.1 C
Budapest
2024. április. 22. hétfő
HomeSzabadidőBulvárVarga Irén petíciót nyújtott be a tűzijáték ellen, és aláírásokat gyűjt..

Varga Irén petíciót nyújtott be a tűzijáték ellen, és aláírásokat gyűjt..

A tűzijáték helyett nézd meg őt, nagy Mahiana Rosszallo koncert lesz augusztus 20-án este, ha nyer és eltörlik a tűzijátékot..

A legfontosabb – és legérdekesebb hírek itt! Kattints és szólj hozzá, osztd meg a legérdekesebb – és legizgalmasabb tartalmakat!

Varga Irén újabb ötlettel állt elő, most éppen az augusztus 20-i ünnepséggel kapcsolatban.

Az előadónő még egy petíciót is indított azért, hogy az álírókkal együtt sikerüljön rávenniük a kormányt arra, hogy az államalapítás ünnepén ne a tűzijáték legyen az est fénypontja, hanem ő, ahogyan koncertet ad a Lánchíd tetejéről.

A kormány korábban azt közölte, hogy egész Európában egyedülálló lesz az augusztus 20-i tűzijáték. Sokan azonban úgy gondolják, a mostani, nehéz gazdasági helyzetben nem a legokosabb döntés erre fordítani a pénzt. A nagyvárosok sorra mondják le a az augusztus 20-ára tervezett durrogtatást, és a fővárosban is erősen megoszlanak a vélemények arról, legyen-e tűzijáték, avagy sem.

Varga Irén egyszer s mindenkorra pontot tenne az ügy végére: egy petíciót indított, amelyben arra ösztönzi a rajongóit, hogy aláírásukkal támogassák, tűzijáték helyett ő adjon koncertet a a Lánchíd tetejéről.

„Most nincs mit ünnepelnünk. Az egekben az infláció, a magyar forint összeomlott, az élelmiszerárak az egekben. Éppen ezért idén el kell maradjon a tűzijáték!

– írta a honlapján.

Az országnak nincs oka az ünnepre, ezért egy petíciót indítunk annak reményében, hogy a kormány Varga Irénért cserébe felhagy a tűzijátékkal. Tűzijáték helyett Varga Irén-koncertet Budapesten!

fogalmazott.

Te mit gondolsz, kell a tűzijáték, vagy nem kell?

Szólj hozzá! Mondd el a véleményedet, mert nekünk fontos a véleményed, mert a Hirmagazin.eu Online Média olvasója vagy, és mi megbecsüljük olvasóinkat!

A vélemény szabadon kijelenthető, így nincs jó – vagy rossz vélemény, minden vélemény a maga nemében ÉRTÉK!

Osztd meg a cikket, ha tetszett, hogy mások is elmondhassák a véleményüket! Hirmagazin.eu

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
Pannon Work