9.4 C
Budapest
2024. április. 24. szerda
HomeSzabadidőBulvárVarga Irén elindulna a választásokon: “Majd én rendbe szedem a világot!” -...

Varga Irén elindulna a választásokon: “Majd én rendbe szedem a világot!” – kampányvideó

Varga Irén, művésznevén Mahiana Roszallo a TikTok-on jelentette be először, hogy indulni kíván a 2022-es választásokon. Az énekesnőnek avanzsált Irénke már a kampányvideóját is felvette.

Varga Irén, művésznevén Mahiana Roszallo a TikTok-on jelentette be először, hogy indulni kíván a 2022-es választásokon. Az énekesnőnek avanzsált Irénke már a kampányvideóját is felvette.

Varga Irén hatalmas népszerűségnek örvend TikTok-on, mostanra már annyian kíváncsiak rá, hogy még a 2022-es választásokon készül indulni Orbán Viktor ellenfeleként. Az “énekesnő” Kisapám című dalával berobbant a YouTube-on, a dal eddig elérte az 5.9 milliós megtekintést.

Erről Te sem maradhatsz le!

A miniszterelnök-jelölt ismertette a 4 fő pontját is: ingyenes járatokat indítana Görögországba, bevezetné az alapjövedelmet, betiltaná a vírust és a rezsit is megszüntetné.

“Sziasztok! Sziasztok! Úgy gondoltam, hogy elindulok a választáson. Tehát, légy szíves megkérek mindenkit, szavazzatok rám. Szerintem szavazzatok rám, és tök jó lesz minden. Higgyétek el, higgyétek el, majd én rendbe szedem a világot! Ha meg vagyok fázva, ha nem. Persze, nyilván elnök vagyok, és szeretném magamat megválasztatni, mert én már régóta szerettem volna eztet. Tehát törvénybeadásomat minden nap ismertetni fogom” – mondta Varga Irén kampányvideójában.

https://www.facebook.com/watch/?v=501110104688089&t=4

twice

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem