0.9 C
Budapest
2023. december. 1. péntek

Váratlan fordulat a tárgyaláson: Így halt meg valójában Szilágyi István?

Dátum:

Megosztás:

Erre aztán senki sem számított!

Mint arról a Ripost már többször is beszámolt, 2020. májusának elején holtan találták otthonában Szilágyi Istvánt, az ország Lópici Gáspárját. A rendőrség az eset után a házaspár fiát, Szilágyi Pétert tartóztatta le, miután kiderült: kalapáccsal verhette agyon édesapját. Nem először bántalmazta szüleit, már eljárás is folyt ellene, azonban a család sosem tett feljelentést, a színész és felesége mindig megvédte fiukat a nyilvánosság előttírja a Bors.

A férfi azóta is azt állítja, hogy bár apja holtteste mellett találták meg, nem ő volt a gyilkos, hanem egy ismeretlen besurranó. A házaspárt segítő férfi, B. D. mindig három lépés távolságot tartott Pétertől, aki szerinte nem kedvelte őt:

– mondta a férfi, aki hol tűzifával, hol ebéddel, hol takarítással segítette ki az idős házaspárt. Ő nem látta, hogy féltek volna Pétertől, azt azonban igen, hogy a kapcsolatuk koránt sem felhőtlen:

Nem vagyok pszichológus, hogy nagy dolgokat mondjak, de biztos, hogy nem volt egy felhőtlen apa-anya-gyerek kapcsolat, legalábbis az én szememben. De bármikor szóba került a gyerekük, csak jókat, szépet mondtak róla. Nem ismertem őket annyira, hogy el tudjam dönteni, mit éreztek. Amikor én ott voltam, konfliktust soha nem láttam közöttük, de sajnos egyszer sérülést igen” – mondta.

A tragédia napján Jolika a ház melletti kisboltban kért segítséget, ahol a eladónő elmondta: a színész felesége azzal szaladt át hozzá, hogy Péter kalapáccsal veri az apját. Mivel ezt Péter végig tagadta, a bíró rákérdezett, hogyan is lehet ez. A színész fia ekkor bevallotta, amit eddig titkolt: a kalapács kirepült a kezéből, azzal találta el apját.

– vallotta be.

A tárgyalás szakértők meghallgatásával folytatódik.

Forrás: Ripost / Hirmagazin.eu

Fotó: Ripost

 

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

PET-palack visszaváltás: Nemcsak lehetséges, kötelező is!

BUDAPEST (2023. november 29.) – Jövő év elejétől kötelező PET-palack visszaváltás lép életbe Magyarországon, ami talán érdemben hozzájárulhat...

Megszabadulna fölösleges kilóitól?

Fogyjon velünk lemondások nélkül! A lakosság nagy része küzd súlyfelesleggel, ami egyrészt esztétikai probléma, de sokkal inkább egészségügyi, hisz súlyos...

Álmodozó kényelem – útmutató a stílusos és kényelmes pizsamák kiválasztásához nők számára

Az alvás minőségének javítása érdekében ügyelj arra, hogy a hálószobában ne csak friss levegő legyen. Igaz, hogy az...

Válságban van Kulcsár Edina és G.w.M házassága? Árulkodó mondatok a szépségkirálynőtől…

Kulcsár Edina nemrég bejelentette, hogy ezentúl csak azok láthatnak bele a családi életükbe, akik előfizetnek rá. Nos, vannak akik bizony...