11.9 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Váratlan fordulat a hagyatéki ügyben: Pécsi Ildikó a halála előtti években többször is megváltoztatta a végrendeletét..

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

Kiderült a titok: váratlan fordulat Pécsi Ildikó végrendeletének ügyében

Az eddig is köztudott volt, hogy a december 5-én elhunyt Pécsi Ildikó a halála előtti években többször is megváltoztatta a végrendeletét. Azt azonban eddig senki nem tudta, hogy a Kossuth-és Jászai díjas színművésznő nem csak egy testamentumot fogalmazott meg!

Pécsi Ildikó már fiatal színésznőként kitűnt a pályatársai közül, feltűnő szépségét nem lehetett nem észrevenni.

Fotó: MTI

 

december 5-én elhunyt színésznő szerelmi élete sem a szokványos módon alakult, fél évszázadon átívelő szerelme a labdarúgó Szűcs Lajossal minden forgatókönyvírót megihletne. Ám Ildikó nemcsak ezekben mellőzte a konvenciókat, de a testamentumát illetően is.

Eddig mindenki úgy tudta, a színésznő egyetlen végrendeletét dr. Magyar György, a néhai házaspár ügyvédje, jogásza és vagyonkezelője őrzi, éppúgy, mint a nyáron elhunyt Szűcs Lajos végakaratát is, aminek a hagyatéki eljárása már elindult.

„A halál esetére szóló rendelkezést, ahogyan korábban Pécsi Ildikó, férje is irodánkra bízta. Külön-külön rendelkeztek”

– nyilatkozta nemrég a jogi szakember az egyik napilapnak.

A ripost újra megkereste dr. Magyart, aki meglehetősen szűkszavúan válaszolt a kérdésünkre.
„Nem vagyok felhatalmazva arra, hogy ebben a témában nyilatkozzam”

– jelentette ki, rövidre zárva a diskurzust.

Lapunk erre megkereste L. Péterfi Csabát, Ildikó fogadott fiát és egyben legfőbb bizalmasát. Megtudtuk, hogy a színésznőnek van egy másik végrendelete is.

 

Fotó: Facebook

„Ildikónak van egy végrendelete, ami állítólag dr. Magyar Györgynél található. Tudomásom szerint azonban a színésznő készíttetett egy másikat, ami későbbre datálódik. Ez nem sokkal a halála előtt készült. A tartalmáról természetesen nem adhatok ki információt” – mondta lapunknak L. Péterfi.

Pécsi Ildikó szellemi örökségét a fogadott fia viszi tovább

Pécsi Ildikó L. Péterfire bízta önéletrajzi könyvének befejezését, aki mindenről egyeztet a színésznő fiával, Szűcs Csabával. Így a könyv is szóba került.
„A hangfelvételek már nálam vannak, ezeken a régi nagy szerelmeiről is őszintén beszél. Szeretnénk kiadni a könyvet, elképzelésem szerint régi nagy pályatársai is nyilatkoznak majd benne” – árulta el a ripost-nak a fogadott fiú.

ripost

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...

2023. április 30-ig magánszemélyeket nem tehetnek ki önkormányzati bérlakásból!

Az MTI szerint Karácsony Gergely főpolgármester javaslatát egyhangúan támogatta a testület.. A döntés értelmében a Fővárosi Önkormányzat vállalta a...

Hamar itt a hideg, és aki egész évben nem készült fel, az könnyen megfázik, de van megoldás!

Kurkuma, gyömbér, sárgarépa, ebből készíts ívólevet! A gyömbér miatt egy kicsit erős lesz, de meg kell inni, és akkor...

„Sándor, Sándor, tűnj a p…mból” – skandálták az abortusztörvény ellen tüntetők a Belügyminisztérium előtt – Így zajlott a demonstráció

Szeptember 13-án jelent meg a Pintér Sándor, belügyminiszter nevéhez köthető rendelet, amely az abortusztörvény egyik mellékletén változtatott: eszerint...