9.7 C
Budapest
2022. szeptember. 28. szerda

Vannak helyzetek, amikor egy nő örül a szőrnek!

Dátum:

Megosztás:

Ez a hír már több, mint egy éves, így elképzelhető, hogy a tartalma már nem releváns, esetleg a képek már törlésre kerültek!

2015 05 16 134256

Talán egy szőrmebundának? Áááá, a nők nem olyanok. Az otthonukban képzelik el. A szőrme a téli hónapok kedvelt lakásdíszítő kelléke, nem pusztán a skandináv stílusú, hanem a bohém és eklektikus hangulatú lakóterekben is, jó érzés magunk köré fonni, kellemes megtapintani.

Szedjük elő a gardrób szekrény alsó polcáról és díszítsük vele a nappali vagy a hálószoba szegletét. A szőrme azért fenséges partner a lakberendezésben, mert finoman, túlzások nélkül visz lakályos hangulatot, téli díszletet fészkünkbe. Tökéletesen párosítható natúr érzetet keltő felületével és semleges színvilágával a meglévő bútorokhoz, mintákhoz és színekhez.

Vásároljunk párnahuzatot és cseréljük le az eddig használt díszpárna huzatát vele. Egyetlen apró ötlettel máris melegséggel, mégis télies hangulattal töltjük meg a teret.

2015 05 16 134243

Népszerű a puff a mai enteriőrökben. Miért ne kerülhetne szőrmeborítás az ülőfelületre. Ne lepődjünk meg, ha egyre gyakrabban találkozunk kárpitként a szőrmével. Puhaságot és vagányságot érhetünk el használatával.

2015 05 16 134229

A leggyakrabban alkalmazott megjelenés a szőnyeg. Túl sokat, nagy méretet nem ajánlunk, bőven elég és kellemes a klasszikus formára vágott darab. Ami éppolyan jól mutat lazán a kanapéra vagy a fotelre vetve, mint kedves ülőbútorunk előtt, amit legalább annyira kiemel ezzel a párosítással, mint önmagát.

2015 05 16 134212

Trend a fürdőszoba szobásítása, azaz olyan kiegészítők, berendezési tárgyak alkalmazása, amelyek látványa nem kifejezetten ott megszokott, mégis remek módon működnek együtt a hagyományos fürdőszobai alaptárgyakkal.

2015 05 16 134154

Gyerekszobában növeli a puhaság, kellemes érzet jelenlétét. Arról azonban nem vagyok meggyőződve, hogy a kicsi lakó mászás-korszaka alatt nem kap-e kedvet ahhoz, hogy húzogassa, netán a szájába vegye a megkaparintott szőrszálakat. Amennyiben ettől eltekintünk, igazán jó ötlet az alkalmazása.

2015 05 16 134140

(fotó: schoener-wohnen.de, matz-moebel.de, stylehive.com, homegirllondon.com, housetohome.co.uk, rugcritic.com)

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása

A kettős tömegű lendkerék feladata és meghibásodása A kettős tömegű lendkerék feladata a motor által termelt mozgási energia tárolása...

Jevgenyij Prigozsin állítja, Ő irányítja a Wagner-csoportot..

Jevgenyij Prigozsin állítása szerint 2014. május 1-jén született meg az orosz magánhadsereg. Jevgenyij Prigozsin Kreml-közeli orosz oligarcha hétfőn hivatalosan...

Putyin: Európának tisztelnie kell Moszkvát és Minszket!

A fehérorosz elnök pedig kijelentette: Európa jövője közös Oroszországéval és Fehéroroszországéval. Az európai országoknak tisztelettel kell viszonyulniuk Oroszországhoz és...

Abonettet hív vissza a Nébih

Határérték feletti aflatoxintartalom miatt az Abonett márkájú gluténmentes extrudált kenyér 24.10.2023 minőségmegőrzési idejű és 5997148703625 EAN kódú tételét...