28.1 C
Budapest
2022. július. 2. szombat

Valóra vált álom: helyi lány lett a balatonfüredi Anna-bál szépe..

Dátum:

Megosztás:

A fiatal lány élete álmát váltotta valóra az Anna-bálos sikerrel.

A balatonfüredi Horváth Esztert választották a 196. Anna-bál szépének szombat éjjel. A 18 éves lány jelenleg a balatonfüredi Lóczy gimnázium diákja, de Budapesten szeretné folytatni tanulmányait, méghozzá közgazdasági területen.

Mindenki ezt olvassa most!

Eszter sikerét követően elárulta,hogy minden évben követte a báli bevonulást, és számolt vissza, hogy mikor lehet már végre ő is elsőbálozó. Elmondta, hogy imádta az est minden percét, a készülődés, és a hangulat is teljesen magával ragadta.

Az első udvarhölgynek a 19 éves diósdi Nánási Dorottyát választották, aki idén érettségizett a budapesti Rákóczi gimnáziumban és az ELTE pedagógia-pszichológia szakán kezdi majd meg tanulmányait.

Fotó: MTI/Vasvári TamásFotó: MTI/Vasvári Tamás

Mindenki ezt olvassa most!

A második udvarhölgynek a 21 éves szegedi Hadfi Zitát választotta a zsűri, aki Budapesten az ELTE Állam- és Jogtudományi Karán tanul. Zita szintén kisgyermek kora óta követte már a bál eseményeit és neki is régi vágya vált valóra azzal, hogy eljutott az Anna-bálra.

Ahogy mindig idén is a báli közönség szavazta meg a 15 legszebb lányt, ám a bál szépét és udvarhölgyeit a Schiffer Miklós stílusszakértő vezette szakmai zsűri választotta ki.

blikk

Hirmagazin.eu

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

banner
onixmedia
weblap4u banner
Pannon Work

Kapcsolódó hírek

Halálos lehet a nőkre egy népszerű növényi alapú diéta

Bizonyos ételek nagyobb eséllyel okozhatnak szívinfarktust a nőknél mint a férfiaknál, derítették ki kutatók. A nők étkezési szokásai eltérnek...

Rettenetes hírt közöltek: Ha ilyen sört vett, ne igya meg!

Biztonsági figyelmeztetést adtak ki a Heineken a 0,25 literes üveges termékeire. Biztonsági figyelmeztetést adott ki a Heineken a 0,25...

Hat db atombomba, nyomtalanul eltűnt Amerikában..

A Pentagon nem is titkolja, vagyis ennyi atombomba eltűnését beismeri, lehetséges, hogy tízszer ennyi tűnt el, csak azt...

Putyin jócskán emelte a tétet a Nyugattal folytatott gazdasági háborúban, .. nem filléres szankciókkal válaszolt, hanem dollártrilliárdos üzlettel..

Az orosz elnök új rendeletével gyakorlatilag kiszorítja a Shellt és a japánokat a szahalini gázprojektből, amely a világ...
facebook