-4.4 C
Budapest
2023. február. 6. hétfő

Válófélben lehetnek Gáspár Győzőék

Dátum:

Megosztás:

Gáspár Győző és Bea házassága már több mint harminc éve tart, felneveltek két gyereket és sok nehézségen túljutottak együtt.

Nemrég Gáspár Győző mentális problémájáról is őszintén beszéltek, ami nagyon megviselte a családot. Majd közösen úgy döntöttek, belevágnak az Ázsia Expresszbe, ami nagy kaland volt számukra, viszont nem várt következményekkel volt a házaságukra.

A TV2 kalandrealityjének nézői szemtanúi lehettek a Gáspár házaspár mindennapos vitáinak, ami egy köztük lévő folyamatos feszültség eredménye volt.

Erről Te sem maradhatsz le!

Bár sokszor összevesztek, mégis remekül tudtak együttműködni az Ázsia Expressz megmérettetésein, amiről most Gáspár Bea őszintén bevallotta, hogy milyen hatással volt kapcsolatukra.

Gáspár Bea és Győző az Ázsia Expresszben. TV2

Győzővel az élet nem volt könnyű soha, és most sem az.

Az, ami az Ázsia Expresszben volt, rányomta a bélyegét a kapcsolatunkra. A vitákat már elengedjük, mert tudjuk, hogy ha vitatkozunk is, de megbeszéljük a dolgainkat, onnantól fogva velünk új dolog nem fog történni” – idézi a Bors Gáspár Bea szavait, aki főzés közben adott interjút és elmondta, hogy  bár vannak hullámvölgyek, már nem tudnak túl sok megelpetést okozni egymásnak ilyen hosszú házasság után.

Gáspár Bea és Győző kapcsolatát az Ázsia Expressz mentette meg. FORRÁS: TV2
origo

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright; Igaz történet alapján – A beszállító – videó

Tom Cruise új filmje egy elképesztő igaz történetet dolgoz fel. Barry Seal amerikai pilóta volt, aki a Pablo Escobar-féle...

Előkerült a nő, aki elvette Harry herceg szüzességét egy kocsma mögött – fotók

2001-ben történt az eset, hamar végeztek. Nemrég meg Harry herceg könyve, amely több érdekes, eddig nem hallott történetet tartalmaz,...

Ukrajna legitim katonai célpontnak tekinti Moszkvát..

Ha a háború úgy alakul Kijev egy percig sem fog hezitálni, hogy tűz alá vegye az orosz fővárost. Legitim...