12.5 C
Budapest
2022. szeptember. 29. csütörtök

Választás 2022 – Szavaz az ország: részvételi adatok, fotók, videók, eredmény, minden fontos tudnivaló egy helyen

Dátum:

Megosztás:

Eljött a nap, április 3-án országgyűlési választásokat és népszavazást is tartanak. Ez az első alkalom, hogy a parlamenti választással egy időben népszavazást is rendeznek. A Blikk az urnanyitástól kezdve percről percre követi a legfrissebb híreket. Ma eldöntik a magyarok, hogy Orbán Viktor ötödször is kormányt alakíthat-e, vagy az ellenzéki pártok közös jelöltje Márki-Zay Péter lesz az új miniszterelnök.

Időrendi sorrendben visszafelé, a friss hírek itt elől, ahogy görgeted lefelé, azt találod, ami időben előtte volt!

Kövesse velünk az eseményeket a részvételi adatoktól kezdve az urnazáráson keresztül a végső eredményhirdetésig. 19 óra után a főoldalunkon interaktív térképen követheti majd a részeredményeket. Minden egy helyen a Blikken!

16:51

Orbán Viktor telefonál

A választás napján is telefonon hívja a szavazópolgárokat Orbán Viktor, – néhányukat személyesen – itt az egyik hívás, a szövegre kattintva!

16:28

Elkezdődött: ez történik most a Fidesz eredményvárójánál

A Fidesz-KDNP budapesti eredményvárójánál, a pesti Duna-parton lévő Bálnánál elkezdődött a sajtómunkatársak beengedése – az újságírók hosszú sorban várják, hogy bebocsátást nyerjenek.

A sajtóbejárat a Fidesz eredményváró központjánál /Fotó: BlikkA sajtóbejárat a Fidesz eredményváró központjánál /Fotó: Blikk

A külső, lekordonozott területen nagy a készülődés, nagy színpadot állítottak fel.

15:54

Megérkeztek a legfrissebb adatok – rekordhoz közelít a részvétel

A választásra jogosultak 52,75 százaléka, 4 058 746 fő szavazott 15 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint a parlamenti képviselők választásán. A részletekért kattintson!

15:47

Ezek a magyar focicsapatok fideszesek?

Legalábbis egyszerre, szinte egy időben, ezek a magyar focicsapatok a Fidesz választási szlogenjét tették ki a Facebookra. Itt nézheti meg, melyik klubok.

15:27

Márki-Zay díjat tűzött ki a választási csalók fejére

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje egymillió forintot ajánlott annak, aki választási csalást leplez le. Kattintson ide a részletekért!

15:07

Megharapott választó, füstölő szavazóhelyiség

Egy tursitacsoport meg nem szavazhatott – rendkívüli események a választás napján. a szövegre kattintva megnézheti, milyen események zajlottak a szavazóhelyiségekben!

14:59

Kamu videó, vagy igazi?

Ongán készült állítólag a szavazatvásárlásról szóló videó..

14:36

Választási csalás Hajdú-Biharban!

A hatóság kimondta, hogy a Hortobágyi Önkormányzat, a tanyagondnoki szolgálat és a helyi választási bizottság megsértette a választási eljárásról szóló törvényt. Hogy mivel, arról a szövegre kattintva olvashat bővebben!

14:25

Orbán ellen agitálnak ukrán civilek

Egyre gyűlnek a posztok a közösségi oldalakon, ahol ukrán civilek kérik a magyar választókat, hogy szavazzanak a kormány és Orbán Viktor rendszere ellen.

13:45

Részvételi adatok

A választásra jogosultak 40,01 százaléka, 3 078 029 szavazó járult az urnákhoz a vasárnapi országgyűlési képviselő-választáson 13 óráig a Nemzeti Választási Iroda (NVI) adatai szerint.

Megyénkénti lebontásban is meg tudja nézni a részvételi adatokat térképünkön!

13:15

Novák Katalint fiával ment szavazni

Novák Katalin megválasztott köztársasági elnök feltűzi az első választóknak járó kitűzőt fia, Veres Ádám zakójára a Farkasréti Általános Iskolában kialakított szavazókörben.

Novák Katalin felfűzi az első választóknak járó kitűzőt fia ruhájára / MTI/Koszticsák SzilárdNovák Katalin felfűzi az első választóknak járó kitűzőt fia ruhájára / MTI/Koszticsák Szilárd

13:06

Így szavaznak Londonban

Olvasónk Londonból küldött fotókat a szavazóhelyiségről.

“Most kicsit szellősen vagyunk, de amikor megérkeztem, akkor elég sokan voltak. A hangulat egészen vidám. Én Hertfordshire-ből jöttem, ami nagyjából egy óra távolság. Minden teljesen gördülékenyen ment, 5 perc alatt leszavaztam. Most úgy látom ismét érkezik egy nagyobb csoport. Többségében fiatalok jöttek, de sok a gyerekes család is – mondta lapunknak Péter.

Még több fotó itt!

Szavazás Londonban / Fotó: OlvasóriporterEredményváró buli is lesz Londonban / Fotó: Olvasóriporter

Szavazás Londonban / Fotó: OlvasóriporterSzavazás Londonban / Fotó: Olvasóriporter

13:00

Karácsony Gergely főpolgármester egy zuglói óvodában adta le a szavazatát

 

12:46

Negyed óra alatt ki kell érnie a rendőröknek, ha baj van

A rendőrség közterületi szolgálatát a választás napján úgy kell megszervezni, hogy a szavazóhelyiséget érintő segítségkérés esetén az első járőr 15 percen belül megérkezzen.

A választással összefüggő rendőri feladatokról szóló ORFK-utasítás szerint a rendőrkapitányságok vezetőinek gondoskodniuk kell arról, hogy a szavazás napján, valamint az azt megelőző és követő napon biztosított legyen a szavazóhelyiségek környékén a rendszeres rendőri jelenlét.

A rendőrkapitányságok vezetői gondoskodnak arról, hogy az illetékességi területükön működő szavazatszámláló bizottsági elnökök megkapják a tájékoztatást arról, hogy a rendőröket hogyan lehet gyorsan igénybe venni. A közterületi szolgálatot úgy kell megszervezni, hogy a szavazóhelyiséget érintő segítségkérés esetén az első rendőr 15 percen belül megérkezzen.

A szavazóhelyiségben a rend fenntartása elsődlegesen a szavazatszámláló bizottság feladata, de ha szükség van rendőri intézkedésre, akkor azt haladéktalanul meg kell tennie a rendőrnek, de biztosítani kell a választás zavartalanságát.

A szavazás napján a rendőrség biztosítja a Nemzeti Választási Bizottságnak és a Nemzeti Választási Irodának otthont adó Nemzeti Választási Központot.

12:30

Mintegy 900 megfigyelőt vett nyilvántartásba az NVI

Mintegy 900 külföldi megfigyelőt vettek nyilvántartásba a vasárnapi országgyűlési választásra és a vele egy napon rendezett népszavazásra – derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) honlapján közzétett listából.

Az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet Demokratikus Intézmények és Emberi Jogok Hivatalától (EBESZ/ODIHR) 235-en regisztráltak megfigyelőként, az EBESZ parlamenti közgyűlése (OSCE PE) részéről pedig 102-en.

A European Network of Election Monitoring Organizations (ENEMO) nevű szervezettől 275 megfigyelőt regisztráltak, és a Silba (Support Initiative for Liberty and Democracy) dán szervezet 49 munkatársa is jelentkezett megfigyelőként.

Ezek mellett nagykövetségek, és más szervezetek regisztráltak megfigyelőket a vasárnapi voksolásra.

Négy évvel ezelőtt a parlamenti választásra valamivel több mint másfélszáz külföldi megfigyelő regisztrált.

Más állam vagy nemzetközi szervezet nyilvántartásba vett megfigyelője figyelemmel kísérheti a választási eljárás menetét, jelen lehet a választási szervek munkájánál, kérdést intézhet a választási szervek tagjaihoz, és felhívhatja azok figyelmét az általa tapasztalt rendellenességekre. A megfigyelő azonban a választási eljárást és a választási szervek tevékenységét nem zavarhatja és nem befolyásolhatja. A megfigyelő köteles pártatlanul végezni tevékenységét.

12:15

Gattyán György is szavazott

Ez a nap egy kicsit a demokrácia ünnepe, erről szól ez a vasárnap – mondta a Megoldás Mozgalom elnöke vasárnap Budapesten, miután a Bolyai utcai óvodában leadta voksát. Gattyán György arra biztatott mindenkit, hogy menjen el szavazni.

Gattyán György szavaz./Fotó: MTI/Vasvári TamásGattyán György szavaz./Fotó: MTI/Vasvári Tamás

12:03

Szijjártó Péter családjával, mosolyogva dobta az urnába a szavazólapokat

Itt nézheti meg a fotókat!

11:45

Itt vannak a 11 órás részvételi adatok

Közel kétmillióan szavaztak már. Térképen mutatjuk megyei lebontásban.

11:24

Márki-Zay Péter fél órát áll a sorban és balhéról beszélt a választókerületében

Itt vannak a részletek és a fotók.

Márki-Zay szavaz / Fotó: FUSZMárki-Zay szavaz / Fotó: Fuszek Gábor

11:23

Gődény György is leadta a szavazatát

Ezt mondta miután leadta a voksát

11:11

Alekosz választási posztja kiverte a biztosítékot

Ez írta a botrányhős, olvassa el itt!

 

10:59

Lázás János a “békére és a biztonságra szavazott”

 

10:52

Ennyien szavaznak először Magyarországon

Több mint 231 ezer választó élhet első alkalommal a választójogával vasárnap az országgyűlési választáson és a vele egy napon rendezett népszavazáson.

Ők azok, akik a 2019-es önkormányzati választás óta váltak nagykorúvá, azaz választópolgárrá. Az első választók nemzeti színű kitűzőt vehetnek át a szavazatszámláló bizottságoktól.

A kerek, ezüstös színű szegéllyel ellátott kitűzőn a “Szavaztam!” felirat szerepel. A kitűző valamivel nagyobb, mint egy 50 forintos érme.

Ilyen kitűzőt kaptak az először szavazók / Fotó: Pozsonyi ZitaIlyen kitűzőt kaptak az először szavazók / Fotó: Pozsonyi Zita

10:38

Gyurcsány Ferenc, Dobrev Klára és fiuk, Marci

Gyurcsány Ferencet fotósok és tévéstábok hada várta az Áldás utcai általános iskola ötös számú szavazók körében. A DK elnöke feleségével, Dobrev Klárával és legkisebb fiával Marcival érkezett. Társaságában volt Gréczy Zsolt, a párt korábbi képviselője.

 Itt nézhet fotókat és videót a szavazásukról!

 

10:32

Áder János feleségével érkezett szavazni
Áder János feleségével, Hercegh Anitával érkezett / Fotó: Pozsonyi ZitaÁder János feleségével, Hercegh Anitával érkezett / Fotó: Pozsonyi Zita

10:23

Jakab Péter népszavazásos papírt nem kért

Jakab a népszavazási lapra nézve csak legyintett. Végig közvetítette a szavazását.

 Részletek itt!

10:06

Varga Mihály így adta le a szavazatát
Varga Mihály / Fotó: MTI Kovács TamásVarga Mihály / Fotó: MTI Kovács Tamás

09:45

Részvételi adatok 9 óráig

Itt vannak a számok! Még mindig alacsonyabb a részvétel, mint 4 éve.

09:36

Fodor Gábor szavaz

Fodor Gábor, a Közép-európai Rendszerváltást Kutató Intézet igazgatója, korábban környezetvédelmi és vízügyi miniszter így dobta bele az urnába a szavazatát.

Fodor Gábor szavaz / Fotó: Pozsonyi ZitaFodor Gábor szavaz / Fotó: Pozsonyi Zita

09:33

Kutyás szavazó

Van, aki kutyájával megy szavazni. Ő is például így tett:

Fotó: Pozsonyi ZitaFotó: Pozsonyi Zita

09:21

Márki nem szavazással kezdett

Márki-Zay Péter és családja nem a szavazással kezdte a napot.

Kiderült, mit csináltak előtte!

09:11

Varga Judit családjával ment szavazni

Mutatjuk a fotókat!

 

08:35

Megjöttek az eső részvételi adatok

Itt vannak a számok, mutatjuk, hogy az előző választáshoz képest többen vagy kevesebben mentek szavazni reggel 7 óráig.

08:25

Orbán Viktor leszavazott

Feleségével ment szavazni a miniszterelnök. Itt nézheti meg a fotókat!

A havazás sem volt akadály:

 

07:53

Márki-Zay Péter reggeli üzenete

“Béke Európában, béke magyar és magyar között. Egy szeretetország, ahol a legkülönbözőbb emberek és a legkülönbözőbb gondolatok megférnek egymás mellett. Ahol nem a megosztás, a szembeállítás, hanem egymás tisztelete és megbecsülése a természetes. Magyarország a hazánk, vigyázzunk rá, figyeljünk egymásra! Szavazzunk ma egy jobb világra, egy boldog Magyarországra!” – írta Facebook-posztjában.

07:20

A Google magyar nemzeti színekben buzdít szavazásra

Piros-fehér-zöldre váltott a Google logója, nemzeti színű urnával egészítette ki a logóját. Így néz ki:

google

07:17

Eközben Szerbiában is megkezdődött a szavazás

Megnyíltak a szavazóhelyiségek vasárnap hét órakor Szerbiában, ezzel megkezdődött az elnökválasztás és az előrehozott parlamenti választás a nyugat-balkáni országban.

A szavazójoggal rendelkező, valamivel több mint 6,5 millió szerb állampolgár 19 lista közül választhat a parlamenti választáson, és nyolc jelölt közül választhatja ki, hogy ki legyen Szerbia következő köztársasági elnöke.

A többpártrendszer szerbiai bevezetése óta ez a tizenharmadik parlamenti választás. 2912 képviselőjelölt indult a 250 tagú parlamentbe történő bejutásért, ami azt jelenti, hogy egy parlamenti helyért 11-en szálltak versenybe.

A közvélemény-kutatások eredményei alapján biztosra vehető a jobbközép Szerb Haladó Párt (SNS) fölényes győzelme, a felmérések szerint a párt támogatottsága meghaladja az 50 százalékot. Azt azonban nem lehet még tudni, hogy Ana Brnabic marad-e a kormányfő, Ivica Dacic korábbi házelnök korábban arról beszélt, hogy 2012 után ismét szeretne a miniszterelnöki székbe ülni.

A felmérések szerint az induló 19 lista közül legfeljebb hét szerb pártnak van esélye arra, hogy a 3 százalékos küszöb átlépésével bejusson a belgrádi törvényhozásba, emellett a magyar, a bosnyák, a horvát és az albán kisebbségnek lesz még a várakozások szerint parlamenti képviselete.

A választópolgárok 20 óráig adhatják le voksaikat, az első, nem hivatalos eredmények késő este várhatók, a végleges eredményeket pedig a legkésőbb a jövő csütörtökig közzéteszik, ha nem kell, sehol sem megismételni a voksolást.

Az alkotmány értelmében a választási eredmények kihirdetését követő 30 napon belül meg kell tartani az első parlamenti ülést, az új összetételű törvényhozásnak pedig 90 napja van a kormány kinevezésére, különben új választásokat kell kiírni.

07:03

Járványügyi szabályok a szavazóhelyiségekben

Nincs általános maszkviselési kötelezettség Magyarországon a koronavírus-járvány miatt, ezért a szavazatszámláló bizottság tagjainak és a választóknak sem kötelező maszkot viselniük a szavazókörben.

A további járványügyi szabályokról itt írtunk!

06:00

Megnyitottak a szavazókörök

Vasárnap reggel hat órakor megkezdődött a voksolás az ország 10 243 szavazókörében az országgyűlési képviselő-választáson és a gyermekvédelmi kérdésekről rendezett népszavazáson.

Valamennyi szavazókör rendben megnyílt, rendkívüli eseményről nem érkezett jelentés – közölte a Nemzeti Választási Iroda (NVI) szervezési főosztályának vezetője vasárnap reggel az MTI-vel.

Mucsi Tamás azt mondta: a 106 egyéni választókerület mind a 10 243 szavazóköre rendben megkezdte a munkáját, biztosítottak a szavazás feltételei, az első választópolgárok mindenhol leadhatták a szavazatukat.

Reggel óta a nemzetközi megfigyelők is figyelemmel követik a szavazást.

A szavazókörök zárásáig, este 7 óráig csaknem 7,7 millió választópolgárt várnak az urnákhoz – tette hozzá.

Este hét óráig mintegy 7,7 millió választópolgárt várnak az urnákhoz.

Szavazókör felirat a Nagykanizsa Központi Óvoda Kossuth téri Tagóvodában / Fotó: MTI/Varga GyörgySzavazókör felirat a Nagykanizsa Központi Óvoda Kossuth téri Tagóvodában / Fotó: MTI/Varga György

05: 54

Az első szavazó jelenlétében zárják le az urnát

A szavazás megkezdése előtt az összes szavazókörben valamennyi urnát az első választó jelenlétében zárja le a szavazatszámláló bizottság a vasárnapi országgyűlési választáson és a vele egy napon rendezett országos népszavazáson.

A szavazatszámláló bizottság előbb ellenőrzi a szavazásra megjelenő első választópolgár személyazonosságát és lakcímét vagy személyi azonosítóját, valamint azt, hogy szerepel-e a névjegyzékben.

Az első szavazó nem lehet a szavazatszámláló bizottság tagja vagy a jegyzőkönyvvezető.

A szavazatszámláló bizottság és az elsőként szavazó választópolgár együtt megvizsgálja, hogy a szavazóhelyiségben használt urnák – köztük a mozgóurna – üresek-e. Ezután a szavazatszámláló bizottság lezárja az urnákat: a műanyag urna fedelét az alsó részre illeszti és két oldalon plombával lezárja, a papírurnákon a nemzeti színű urnazáró szalagot feszesre húzza, szorosan megköti, az urnákra címkéket ragaszt, amelyeket lebélyegez.

A lezárásnak úgy kell megtörténnie, hogy az urnából – a szétszedése nélkül – ne lehessen szavazólapot kivenni vagy az urnába (az erre szolgáló nyíláson kívül máshol) szavazólapot betenni.

Tekintettel arra, hogy a szavazóhelyiségben használt urnákat a szavazás folyamán végig látja a bizottság, azokban nem kell ellenőrző lapot elhelyezni, csak a mozgóurnákban. Mozgóurnás szavazás során az urna lezárása után kitöltik az ellenőrző lapot, amelyet a bizottság valamennyi tagja, valamint az elsőként szavazó választópolgár is aláír, majd az ellenőrző lapot a mozgóurnába dobják.

A választáson és a népszavazáson 3177 település 10 243 szavazókörében voksolhat a választásra jogosult 7,7 millió választópolgár reggel 6 és este 7 óra között.

Még a szavazás megkezdése előtt a szavazatszámláló bizottság feladatai közé tartozik a választási iratok, nyomtatványok kihelyezése. Ebben az időszakban – a szavazás 6 órai megkezdéséig – a bizottság és a választási iroda tagjain kívül senki sem tartózkodhat a szavazóhelyiségben a sajtó és a nemzetközi megfigyelők kivételével.

05:50

Lejárt személyivel is lehet szavazni

Elfogadják a veszélyhelyzet idején lejárt okmányokat is; szavazni kizárólag a személyazonosság, valamint a lakcím vagy a személyi azonosító (személyi szám) igazolása után lehet az ország 10 243 szavazókörében reggel 6 és este 7 óra között.

Mi kell az érvényes szavazáshoz?

  • A választáson kizárólag személyesen és – a korábban átjelentkezésüket kérők kivételével – csak a választópolgár lakóhelye szerint kijelölt szavazókörben lehet szavazni.
  • A szavazóhelyiségben csak az szavazhat, aki a névjegyzékben szerepel, a szavazatszámláló bizottság vasárnap már senkit nem vehet fel a névjegyzékbe.
  • A választópolgár bármilyen típusú érvényes személyi igazolvánnyal igazolhatja magát: a kártyaformátumúval és a régi típusú, könyvecske formájú személyi igazolvánnyal egyaránt (utóbbi lehet a régi, kemény borítójú, a népköztársasági címerrel vagy a puha borítójú, a köztársasági címerrel).
  • A bizottság elfogadja a kártya formátumú, érvényes ideiglenes személyi igazolványt, a kártya formátumú, érvényes gépjármű-vezetői engedélyt és az 1998 végétől kiadott lézergravírozott, érvényes útleveleket is. Az egyes okmányok igénylése során, a kérelem benyújtásakor kapott átvételi elismervény (A4-es nyomtatott lap) azonban nem alkalmas a személyazonosság igazolására.
  • Ha a személyazonosító igazolvány nem tartalmazza a lakcímet, akkor a lakcím (illetve személyi azonosító) igazolására is szükség van a szavazáshoz vagy lakcímkártyával, vagy a lakcímbejelentésről szóló átvételi elismervénnyel. A személyi azonosító a lakcímkártya hátoldalán van, valamint tartalmazza a hatósági bizonyítvány, valamint az igazolás a személyi azonosító jelről.

A bizottság nem engedi szavazni azt, aki nem tudja a személyazonosságát és lakcímét igazolni vagy lejárt valamelyik dokumentumának érvényessége, de a veszélyhelyzet idején lejárt okmányokat érvényesnek tekintik. Ennek értelmében érvényes a személyazonosító igazolvány, vezetői engedély, illetve az útlevél, ha az érvényességi ideje 2020. március 11-ei vagy azt követő időpont, és érvénytelen, ha 2020. március 11. előtti időpont.

A szavazatszámláló bizottság a szavazásra nem jogosult, visszautasított polgárokról jegyzéket vezetnek.

Ha a szavazásnak nincs akadálya, a szavazatszámláló bizottság átadja a választópolgárnak a szavazólapokat (az országos listásat és az egyéni választókerületit, valamint a kék szegélyű, népszavazási kérdéseket tartalmazó szavazólapot), amelyet a bizottság egy tagja a választópolgár jelenlétében hivatalos bélyegzőlenyomattal lát el. A választó borítékot is kap, ebbe teheti szavazatát, mielőtt az urnába dobja.

05:45

Havazással indult a választás napja

Éjszaka és hajnalban sokfelé várható havas eső, havazás, helyenként eső is – írja az Időkép előrejelzése. Napközben már kevesebb lesz a csapadék és délután már csak az Alföldön valószínű elszórtan kisebb eső, egy-egy zápor, illetve hózápor. Mint írják, a nap második felében északnyugat felől szakadozni kezd a felhőzet. Erős, a Dunántúlon néhol viharos lesz az északi-északnyugati szél. Egész nap hideg lesz, 4-9 fok, tehát mindenki öltözzön fel, amikor szavazni megy, aki korán reggel indul neki, azok az esernyőt se hagyják otthon.

05:30

Hol tudok szavazni?

A Magyarországon szavazók könnyen ellenőrizhetik, hogy melyik szavazókörben tudják leadni a szavazatukat. A Nemzeti Választási Iroda szavazóhelyiség-keresőjébe érdemes beírni az adatokat és máris tudni fogja, hova kell mennie.

blikk

Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Hirdetés

Kommentelési- és moderálási irányelvünk

Kommentelési- és moderálási irányelveink:

Az álláspontok, olvasói vélemények, kommentek, nem a Hirmagazin.eu Online Média álláspontját tükrözik.

Médiánk pro- és kontra elven működik, a megfogalmazott cikkek, azok tartalma szerint napvilágot láthatnak mindennemű vélemények.

Kérjük tartózkodj az olyan értékelések elhelyezésétől, melyek:

- sértő, vagy oda nem illő tartalmat;

- személyeskedő, és/vagy rágalmazó tartalmat jelenítenek meg!

A hozzászólókkal szemben támasztott alapvető követelmény - a tiltott tartalmú kommentektől való tartózkodáson kívül - a kulturált viselkedés, valamint mások emberi méltóságának és személyiségi jogainak maximális tiszteletben tartása.

Magyarul: Ha csúnyán beszélsz, rágalmazol, sértegetsz bárkit vagy médiákat, közösségi médiákat, a Google és/vagy a Facebook, Twitter letilt x időre, de olyat is hallottunk már, hogy kitilt örökre. Ezektől óvakodj, viszont ha van véleményed, és az más, mint a többi olvasói vélemény, nyugodtan mondd el, írd le, mi örülünk minden véleménynek. Ettől (is) sajtó a sajtó.

Nekünk fontos a Te véleményed, mert fontos vagy nekünk Te magad is!

Köszönjük, további jó olvasást, informálódást és kellemes időtöltést
kívánunk:

Hirmagazin.eu Online Média szerkesztősége

onixmedia

Kapcsolódó hírek

A Vasutasok Szakszervezete elnöke nem kér a kormány tervéből, a 18 C-fokos “melegedő” helyiségből, és irodából!

Vészjelzés - Pokrócba, szőrmébe tekerve dolgoznak a vasutasok A Vasutasok Szakszervezete elnöke nem kér abból, hogy a szabad ég...

Idén nem szervez a Főváros karácsonyi vásárt

Szakított” az V. kerület és a főváros, pontosabban annak nonprofit cége, a Budapest Brand a Vörösmarty téri karácsonyi...

Georg Spöttle: Az orosz-amerikai állampolgárokat mentené ki az USA Oroszországból

Biztonsági riasztást adott ki az USA moszkvai nagykövetsége és Oroszország azonnali elhagyására szólította fel az amerikaiakat. A figyelmeztetés...

Orbán Viktor munkája nem volt hiábavaló! .. Jelzésértékű, hogy az EP-ben az európai reneszánszban reménykedő pártok határozottan kiálltak Magyarország mellett!

A támadásokról eleget hallottunk, eleget élvezkedett ezen a baloldali sajtó, arról azonban keveset beszélünk, hogy a vörös többségű...