16 C
Budapest
2024. május. 22. szerda
HomeFőhírekBűnügy, bűnmegelőzés, balesetinfó„Valaki drogot tett az italomba és a vécébe cibált” – Döbbenetes esetről...

„Valaki drogot tett az italomba és a vécébe cibált” – Döbbenetes esetről számolt be a fiatal magyar szépségkirálynő – Szörnyű, ami vele történt!

Kittinek fogalma sincs arról, mi történt vele az egy évvel ezelőtti éjszakán, de a jelek arra utalnak, hogy megerőszakolták

Kittinek fogalma sincs arról, mi történt vele az egy évvel ezelőtti éjszakán, de a jelek arra utalnak, hogy megerőszakolták /Fotó: Pozsonyi ZitaFotó: Pozsonyi Zita

 

Brutális bűncselekmény áldozatává válhatott a Magyarok Világszépe verseny udvarhölgye, Vascsák Kitti (18)!

A ragyogó szépség több mint egy éve harcol, hogy bebizonyítsa: egy miskolci diszkóban drogot tettek az italába, majd eszméletlen állapotban valószínűleg megerőszakolták.

A feltételes módra azért van szükség, mert Kitti nem emlékszik semmire, hiszen a Gina teljes filmszakadást okozott nála.

A lány és anyja feljelentést tett a rendőrségen, ám az ügyet bizonyítottság hiányában már többször lezárták, majd újra megnyitották a nyomozók.

Ami tény: a csodaszép modell azóta pánikrohamokkal küszködik, a pszichológus pedig poszttraumás stressz-szindrómát állapított meg nála. A lány az édesanyjával, aki egyben a menedzsere is, elhatározta, addig küzdenek, amíg ki nem derül az igazság.

– Az anyai szívem azt mondatja velem, bárcsak ne lenne igazunk, és ne történt volna semmi. A tények azonban azt mutatják, hogy a kislányom szörnyű dolgokon ment át aznap este – kezdte lapunknak megtörten Kitti édesanyja, Vascsákné Szkiba Zita.

Az anyuka, aki a lány menedzsere is egyben, nem akarja, hogy elsikkadjon az ügy, kiderítené, mi történt pontosan /Fotó: Pozsonyi ZitaAz anyuka, aki a lány menedzsere is egyben, nem akarja, hogy elsikkadjon az ügy, kiderítené, mi történt pontosan /Fotó: Pozsonyi Zita

Kitti az osztálytársaival megbeszélte, hogy este elmennek együtt diszkóba.

A társak azonban nem jutottak be a szórakozóhelyre, Kitti pedig úgy gondolta, kicsit körülnéz, aztán hazamegy. A bárpultnál kortyolt egyet, onnantól viszont semmire nem emlékszik.

– Hiába hívogattam, nem értem el. Hajnalban aztán egy autó fékezett a házunk előtt, majd kitámolygott belőle Kitti. Nem volt magánál, hallucinált, összevissza beszélt. A harisnyája szét volt szaggatva, a lába pedig vérzett, bugyi sem volt rajta. Tudtam, hogy valami szörnyűség történt vele, ő azonban nem tudta elmondani. Mivel húsvét volt, csak napokkal később tudtunk bemenni a rendőrségre feljelentést tenni – idézte fel az édesanya.

A fiatal lány és édesanyja is úgy érezték, a nyomozók nem hisznek nekik.

– Fenyegető üzeneteket kaptam, valaki a közösségi oldalon vérdíjat tűzött ki a fejemre, sőt, üzenetben elküldték a bugyim fényképét is. A diszkó vezetője egy üzenetben el is ismerte, hogy valaki drogot tett az italomba és a vécébe cibált.

Mindent bemutattunk a rendőrségnek, de többször is lezárták az ügyet – mondta elkeseredetten Kitti, akinek egyre sikeresebb a modellkarrierje, valamint az egyetemre is felvették.

A lány leszaggatott bugyija a szórakozóhely vécéjéből került elő

A lány leszaggatott bugyija a szórakozóhely vécéjéből került elő

– A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Rendőr-főkapitányság bűncselekmény hiányában megszüntette az eljárást – közölte Dobi Tamás sajtószóvivő. Ám biztos forrásból úgy értesültünk, az ügyészség újra fontolóra vette az eljárás megindítását.

Észrevétlenül hat a Gina

A Gina nevű partidrog színtelen és szagtalan, így akinek az italába csempészik, nem vesz észre semmit. Azonnal filmszakadást okoz, az áldozatnak órák eshetnek ki az emlékezetéből. Csak annyit lehet tenni, hogy az orrunk előtt bontott üvegből kortyolunk, ha viszont őrizetlenül maradt az ital, öntsük ki.

blikk / Hirmagazin.eu

Géza
Géza
Bognár Géza vagyok, a Hirmagazin.eu Online Média tulajdonosa és főszerkesztője. 30 éve foglalkozom írással, korábban írtam különböző témájú esszéket, jövőre jelenik meg az első regényem, a Hittől a keserűségig" címmel. A Hirmagazin.eu Online Médiában írt cikkeimet a hétköznapi emberek gondolati világával, és nemességük egyszerűségével írom, ebben a mai világban nem terhelem olvasóinkat a nehéz irodalmi nyelvvel, hiszen az olvasók nagy többsége pihenni, kikapcsolódni, tájékozódni vágyik, nem pedig "bogarászni" a bonyolult sorok közt. Olvassátok a Hirnagazint, pihenjetek, kapcsolódjatok ki, tájékozódjatok, és akinek valami ötlete van, hogy mely témák hiányoznak médiánkból, szeretettel várom megkeresését a Hirmagazin.eu Online Média központi e-mail címén, a [email protected] e-mail címen.

Most népszerű

weblap4u banner
securiton-tűzvédelem